ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προκατασκευασμένη εκτέλεση, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου»

Με οργή, όπως αναμενόταν, αντιμετωπίζουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να διατηρήσει την πρωτόδικη τιμωρία (αφαίρεση τριών βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 73.000 ευρώ πρόστιμο).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, πριν από λίγο, η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία κάνει λόγο για «προκατασκευασμένη εκτέλεση της ομάδας». Επισημαίνει πως «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο» και προειδοποιεί ότι κάνουν λάθος αυτοί που « την μεθόδευσαν» και πιστεύουν «ότι θα την εκμεταλλευθούν». Προαναγγέλλοντας -και επίσημα, πλέον- προσφυγή στο CAS.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η προκατασκευασμένη εκτέλεση της ομάδας μας με την εφαρμογή διαφορετικών ποινών για ίδια αδικήματα παρέμεινε και σε δεύτερο βαθμό! Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή μας και την ανατροπή μιας απόφασης, η οποία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα την βρουν μπροστά τους όσοι την μεθόδευσαν και όσοι επιχαίρουν εκτιμώντας λανθασμένα ότι θα την εκμεταλλευθούν.

Ένα είναι το δεδομένο: όσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο για να θέσουν την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος θα απογοητευτούν και πάλι οικτρά! Η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος, όσοι κι αν συσπειρωθούν εναντίον της! Τέτοιες αποφάσεις μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς! Το έχουμε ήδη αποδείξει…

Κανείς δεν θα μπορέσει να μας λυγίσει όσο εμείς αποφεύγουμε τις παγίδες και τις προκλήσεις, απομονώνουμε όσους θέλουν το κακό της ομάδας μας και παραμένουμε συσπειρωμένοι, αρχής γενομένης από τους δύο επόμενους αγώνες μας με Απόλλωνα και Μπάγερν».

Διαβάστε επίσης