ΠΑΕ Ατρόμητος: «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία»

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Με σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της και στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπό το σύνθημα «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία», καλεί (και) τους φίλους της να υιοθετήσουν αδέσποτα ζώα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Με σύνθημα «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία» η ομάδα μας αγκάλιασε για μια μέρα τα εννέα μικρά σκυλάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο Περιστέρι και φροντίζονται από ομάδα εθελοντών που ψάχνουν για υπεύθυνες υιοθεσίες.

Η φροντίδα των μικρών τετράποδων φίλων μας είναι ευθύνη όλων και γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους του ενδιαφερόμενου να δουν από κοντά τα αξιαγάπητα μικρά κουταβάκια και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για φροντίδα και μέριμνα με μια υιοθεσία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6946127460 & 6977589891 και με τη φιλοζωική σελίδα στο Facebook: Faidrinho’s Strays.

Αυτή η κίνηση της ομάδας μας έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες φιλοζωικές ενέργειες με κορυφαία αυτή της φροντίδας δυο μικρών τετράποδων που βρέθηκαν πριν από 8 μήνες έξω από το προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Η οικογένεια του Ατρομήτου αγκάλιασε τα δυο μικρά κουταβάκια και τους δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις περίθαλψης, φιλοξενίας και φροντίδας όλο αυτό τον καιρό.

Πλέον τα δυο μικρά σκυλάκια αποτελούν κομμάτι της ομάδας μας και καθημερινά φροντίζουμε για την καλύτερη φροντίδα τους».

Διαβάστε επίσης