ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μνημείο υποδούλωσης η εισήγηση ΕΕΑ, εντολοδόχος ο Αυγενάκης»

«Βαριές» κουβέντες από την «ασπρόμαυρη» εταιρία που απαιτεί απομάκρυνση του υφυπουργού

Με «βαριές» κουβέντες τοποθετήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πόρισμα της ΕΕΑ. Η «ασπρόμαυρη» εταιρία κάνει λόγο για «μνημείο υποδούλωσης» και επιτίθεται προσωπικά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον οποίον, χαρακτηρίζει «εντολοδόχο» και απαιτεί από τον πρωθυπουργό την απομάκρυνσή του. Ακόμα… ενημερώνει ότι «σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

Διαβάστε επίσης