Πάει για άλλους

Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Ντεγιαν Λέκιτς, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στην διάθεσή του μια λίστα με ποδοσφαιριστές που εξετάζει και μπορεί να κάνει την προσφορά του, καθώς υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, που λήγει η περίοδος των ελεύθερων μεταγραφών, να επιλέξει την δυνατή καλύτερη λύση, διαφορετικά υπάρχει και η χειμερινή περίοδο που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Όσο για την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη που είναι ελεύθερος και δεν έχει κατασταλάξει σε κάποια ομάδα, στο χρονικό διάστημα που απομένει θα συζητηθεί το θέμα του και θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι αρνητικός στο να αποκτηθεί ο Κατσουράνης, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν λύσεις στο κέντρο κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Τέλος, πρόβλημα υπάρχει και με το φιλικό του Σαββάτου (06/09) με την ΑΕΛ, καθώς η αστυνομία της Λάρισας δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια της διεξαγωγής του αγώνα. Μια λύση είναι να πραγματοποιηθεί το φιλικό στο ΟΑΚΑ, αλλά η Λάρισα είναι αρνητική, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά οφέλη από το παιχνίδι. Ωστόσο τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές για να βρεθεί λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα