Παίρνει Μίλιεβιτς, αλλά να μην του βγει… Λοβέρα

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάτκο Μίλιεβιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες λέγεται πως είχαν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό δεξιοπόδαρο εξτρέμ για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να «ψηθεί» υπογράψει.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να τύχει σε μία περίπτωση Λοβέρα, που ήρθε με τις καλύτερες συστα΄σεις, αλλά δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αν και σε περιπτώσεις… λάτιν παικτών πάντα χρειάζεται επιφυλακτικότητα. Ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον από πλευράς Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει να «καίγεται» βλέποντας και την αγωνιστική άνοδο του Μπρούμα, αλλά και τον Ανδρούτσο να εξελίσσεται ως μια έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα