«Παίζει μπάλα» και η ΑΕΚ με Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας μπορεί να έκλεισε την πόρτα στον ΠΑΟΚ και να προτιμά την προοπτική της Ουτρέχτης, ωστόσο δημοσιεύματα από το Βέλγο θέλουν το νεαρό επιθετικό να είναι στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, αλλά και να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για την Άντερλεχτ.

Το «voetbalnieuws.be» υποστηρίζει πως ο Τάσος Δουβίκας είναι μια καλή περίπτωση για την βελγική ομάδα.

Ιδού όσα αναφέρει ο δημοσίευμα: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ελληνική Super League. Αυτή τη σεζόν ο Τάσος Δουβίκας, μαζί με τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού θεωρούνται τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος.

H Mπριζ έδειξε ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη τον Ιανουάριο, ενώ η Αντερλεχτ συνδέεται με τον Τάσο Δουβίκα. Ο 21χρονος είναι ένας αποτελεσματικός επιθετικός, αλλά ο Δουβίκας ξεχωρίζει επίσης ξεχωρίζει για την χρήση του σώματος του και την ταχύτητα του. Εν ολίγοις είναι ίσως ένας ενδιαφέρον στόχος για την Αντερλεχτ, ιδιαιτέρως εάν αποχωρήσει ο Λούκας Νμέτσα.

Επιπλέον η αξία του Δουβίκα είναι μόλις 800.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως η Αντερλεχτ δεν θα χρειαστεί να ξοδευτεί πολύ. Αλλά σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ η Αντερλεχτ δεν θα πρέπει να καθυστερήσει για να κάνει κίνηση για τον Ελληνα, των δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Δουβίκας συνδέεται με την ΑΕΚ και τα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η κορυφαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος έχει γοητευτεί από τον ταλαντούχο παίκτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα