Παίζει ο Ματέους Βιτάλ την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό

Παίζει ο Ματέους Βιτάλ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον ώμο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν κάκωση στην κλείδα. Ο παίκτης θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις και τον πόνο, αλλά θα είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Βιτάλ μαζί με την προπόνηση καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα κάνει και θεραπεία.

O Βραζιλιάνος δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το κρίσιμο ματς και θα σφίξει τα δόντια παρά τον πόνο που θα νιώθει όλες αυτές τις μέρες. Κίνηση ιδιαίτερα σημαντική, που δείχνει ξεκάθαρα την διάθεση με την οποία έχει έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα ο Φραν Βέλεθ μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό στον δικέφαλο. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένεται να γίνουν αύριο γνωστά τα αποτελέσματα, τα οποία ωστόσο δεν μοιάζει πιθανό να αλλάξουν την αρχική πρόβλεψη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα