Παίζει ο Σισοκό!

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό, αν και οι προβλέψεις των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για σίγουρη απουσία του από τον αγώνα – μπαράζ της Πέμπτης, κατάφερε και προπονήθηκε κανονικά κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Στην προπόνηση της Τρίτης η οποία διεξήχθη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Σισοκό ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από την διάτασή στον ώμο, γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Βονόρτα για το ματς της Πέμπτης με την Ξάνθη. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», για να «μυρίσουν» λίγο έδρα οι «πράσινοι» και το πρόγραμμα τους περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων, δίτερμα με περιορισμούς και ελεύθερο δίτερμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μαυρίας και Κουίνσι. Εκτός παιχνιδιού είναι επίσης οι Βιτόλο και Σπυρόπουλος που είναι τιμωρημένοι. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η διάταξη που θα προτιμήσει ο Γιάννης Βονόρτας φαίνεται πως θα είναι το 4-3-3 και τους εξής έντεκα.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά θα παραταχθούν οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος καιΧουχούμης ή Μαρίνος. Στο κέντρο, αμυντικός μέσος θα είναι ο Σο και μπροστά του θα έχει τους Ζέκα και Σισοκό. Οι Μπαρμπαρούσης και Ντίνας θα είναι στα άκρα, δίπλα στον Φιγκερόα που θα είναι ο μοναδικός φορ…

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα