Παίζει στα δάχτυλα τη Λίγκα ο Ιβάν

Οικονομική ασφυξία προκαλεί στη Super League η καθυστέρηση που επιδεικνύει ο Ιβάν Σαββίδης στην υλοποίηση όσων προβλέπει η συμφωνία για τη χορηγία του πρωταθλήματος από δύο εταιρείες του, τη Σουρωτή και το Μακεδονία Παλάς. Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις από τον συνεταιρισμό, οι επιτελείς του επιχειρηματία δεν έχουν δώσει σαφή απάντηση.

Παρέπεμψαν, μάλιστα, τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη απευθείας στον πρόεδρο. «Μόνο εκείνος μπορεί να σας πει κάτι περισσότερο, κάτι συγκεκριμένο. Καλό θα ’ναι να συναντηθείτε μαζί του», είπαν στον πρόεδρο της Λίγκας και τον ενημέρωσαν για την παρουσία του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Προκαθορισμένο ραντεβού, πάντως, δεν δόθηκε και γι’ αυτό τους έζωναν τα φίδια στη διοργανώτρια. Τα λεφτά είναι πολλά! Αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ, όπως λένε εκείνοι που ξέρουν, και όσο μένουν στην τσέπη του Ιβάν ή στο ταμείο των εταιρειών του, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Super League, της οποίας τα οικονομικά είναι ζορισμένα και από τους περισσότερους φορείς του Δημοσίου.

Βέβαια, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος –όταν ο πρόεδρος λείπει στο Ροστόφ– είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης. Γι’ αυτό και η υπόθεση έχει πλάκα, αφού ο υιός προτρέπει τον πατέρα Βασίλη να τα «βρει» με τον Ιβάν, ώστε να πέσει το χρήμα, που με σύμβαση δικαιούται η Λίγκα.

Διαβάστε επίσης