«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ»

Σαφείς αιχμές για τον προηγούμενο υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, άφησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, σχολιάζοντας τον ΕΝΦΙΑ.

Ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στον τ/σ Mega, τόνισε με νόημα ότι «έχουμε μία ιδέα για το ποιοι φταίνε». «Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα… Εχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα», επισήμανε. Ο «γαλάζιος» βουλευτής σχολίασε ακόμα ότι «από ‘δω και μπρος στόχος μας είναι η ανακούφιση των πολιτών». «Πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, «είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν δυο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν έξι μήνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα