Πάλι σκέτο «Μακεδονία» οι Σκοπιανοί

Συνεχίζουν να «ξεχνούν» τα βασικά οι γείτονές μας καθώς για ακόμα μια φορά δεν έβαλαν τον γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της χώρας σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο

Ξεχασιάρηδες φαίνεται να είναι οι γείτονές μας καθώς για ακόμα μια φορά ξεχνούν τον γεωγραφικό προσδιορισμό στην λέξη «Μακεδονία» βγάζοντας την λέξη «Βόρεια». Αυτό μας το αποδεικνύει η ανάρτηση που έκανε στο facebook γνωστό ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στις αφίσες αναγράφεται «Μακεδονία, ο επόμενος προορισμός σου» (Macedonia your next destination) και «Αέναη Μακεδονία» (Macedonia Timeless). Με αυτά είναι στολισμένο το περίπτερο της Βόρειας Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο (ITB).

Αυτόπτης μάρτυςΤόπος: Τουριστική έκθεση Βερολίνου (σήμερα)Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε έχουν προθεσμία οι Σκοπιανοί να…

Gepostet von Omorfa Taxidia am Mittwoch, 6. März 2019

Με μικρότερα -κατά πολύ- γράμματα, ωστόσο, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό σάιτ «Ομορφα Ταξίδια», διακρίνεται στο ίδιο περίπτερο η αναφορά «Οργανισμός Τουρισμού της Βόρειας Μακεδονίας».

All you need is the plan, the road map and the courage to press on to your destination #Macedonia #Ohrid #Travel #MacedoniaTimeless 🇲🇰️🇲🇰️🇲🇰️

Gepostet von Macedonia Timeless am Mittwoch, 6. März 2019

Να σημειωθεί ότι το Macedonia Timeless (Μακεδονία Αέναη) είναι η ονομασία του επίσημου ιστότοπου και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Οργανισμού Τουρισμού των Σκοπίων.

Οι Γερμανοί διοργανωτές, ωστόσο, αναφέρουν κανονικά τη χώρα ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» (Republic Nordmazedonien).

«Την ίδια ώρα, στο ελληνικό περίπτερο, υπάρχουν σταντ με τρεις Μακεδονίες: Την Ανατολική, την Κεντρική και τη Δυτική. Είναι αμφίβολο αν οι ξένοι καταλαβαίνουν τι είναι τελικά η Μακεδονία» σχολιάζει το omorfataxidia.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα