Πάλι UEFAmafia; «Ματιασμένος» ο διαιτητής! Δηλητήριο στη φλέβα των οπαδών του ΠΑΟΚ το Σαββιδοτεχνείο με μιζέρια… Λουτσέσκου

Πάλι UEFAmafia;Επιτέλους, στον ΠΑΟΚ, ας συμπεριφερθούν σαν μεγάλη ομάδα και ας πετάξουν την μιζέρια τους. Φτάνει πια, δεν το αξίζει αυτό ο λαός του ΠΑΟΚ.

Εκ των Σαββιδοτεχνών, ο γνωστός κόλακας με το όνομα, αποκαλεί «ματιασμένο» τον διαιτητή του αγώνα Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ, Γάλλο Κλεμέντ Τρουπέν. Τα πήρε, δηλαδή, για να αδικήσει τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει «ματιασμένος» στην ποδοσφαιρική ορολογία. Κάθε που αποτυγχάνει  ο ΠΑΟΚ, η UEFAmafia είναι η μόνιμη επωδός.

Και πως τα… πήρε; Επειδή δεν καταλόγισε αμέσως το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν το είδε, τον ειδοποίησαν από το VAR, το είδε, το σφύριξε. Που είναι η UEFAmafia;

Ο Τρουπέν ήταν «ματιασμένος» επειδή έδωσε κίτρινη με το πρώτο φάουλ στον Σβαμπ, επειδή δεν έδωσε ένα φάουλ στον Ζίφκοβιτς και φυσικά, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ. Αυτό γράφει το Σαββιδοτέχνης κόλακας. ‘Έδωσε, λέει, «πέναλτι επαφής». Και πως γίνονται τα πέναλτι; Με τον… αέρα ή με ακτίνες λέιζερ;

Φτάνει, πια, η κακομοιριά που άφησαν πίσω τους ο Λουτσέσκου, ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος, ο Στοχ, ο Πασχαλάκης. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα υγιέστατο ποδοσφαιρικό κλαμπ. Χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει.

Και είναι κρίμα και ξεφτίλα ο κάθε Σαββιδοτέχνης να τον γυρίζει πίσω στα φαντάσματα του Ρουμάνου προπονητή, τον βασιλέα της αμφισβήτησης. Ο κόλακας και ο κάθε Σαββιδοτέχνης κρατάει… αιχμάλωτο τον κάθε υγιή οπαδό του ΠΑΟΚ, τον ποτίζει δηλητήριο στην φλέβα και δεν τον αφήνει να χαρεί, να καμαρώσει αυτό το εκπληκτικό δημιούργημα του Φερέιρα.

Τέτοια δημοσιεύματα δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να ανασάνει, να πετάξει, τον κρατάνε δέσμιο του κάθε Σαββιδοτέχνη, που δεν μπορεί να ζήσει στο φως, αλλά μόνο στα θεοσκότεινα μονοπάτια του μυαλού του και γράφει για να έχει συμπαράσταση τα «αρρωστάκια» και μόνο σ’ αυτά, στα οποία απευθύνεται.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα