Παλιοσπύρου: Τέλος η συνεργασία με τον Λύτρα. Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα την ιατροδικαστική έκθεση

«Μιλήσαμε και χθες με τη Σοφία. Μετά από κάτι τόσο σοκαριστικό, οφείλεις να δώσεις λίγο κουράγιο, να βοηθήσεις με τη στάση και με τον λόγο σου»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου διέκοψε τη συνεργασία της με τον Απόστολο Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του την είχε εκπροσωπήσει στη δίκη για την επίθεση που είχε δεχτεί με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τώρα μαζί» κι εξήγησε πως διακόπτει τη συνεργασία της μαζί του, ενώ αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Αναγκαστικά λόγω των συνθηκών και των όσων έχουν γίνει, είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Προφανώς, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Θα τα λύσω αυτά τα θέματα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται στην κοινωνία και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιες είναι και οι λύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επικοινωνία της με την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, που έπεσε θύμα κακοποίησης του ποινικολόγου, δήλωσε: «Μιλήσαμε και χθες. Πολύ φειδωλά βέβαια, δεν έχουμε αναλύσει κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να βρει τα πατήματά της και η Σοφία και το οποιοδήποτε θύμα. Μετά από κάτι τόσο σοκαριστικό κι επίπονο, να δώσεις λίγο κουράγιο και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις με τη στάση σου, είτε με τον λόγο σου για να μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. «Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ήταν σοκαριστικό, πάρα πολύ δύσκολο. Το έκανες εικόνα το τι συνέβη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, με τον έναν να καταλήγει στο νοσοκομείο. Το να το περιγράφει το θέμα ήταν ανατριχιαστικό», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα