Πάμε… χειρουργό;

Αντικείμενο τηλεοπτικής κουβέντας έγινε άθελά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, κι αυτό όχι για τη δουλειά της αλλά για τα σωματικά της προσόντα. Επίδικο της συζήτησης; Αν τα οπίσθια «προσόντα» της παρουσιάστριας της εκπομπής του Alpha «Πάμε πακέτο» είναι φυσικά ή αποτελούν προϊόν ιατρικού «ανασχηματισμού».
Τις αποκαλύψεις έκανε η Κατερίνα Καινούργιου από το πλατό τής εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω» και τα είπε όλα στους τηλεθεατές του Epsilon TV. «Πάρα πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, μεγαλύτερης ηλικίας, άνω των σαράντα, μη σας πω και των πενήντα, η οποία δεν παραδέχεται την ηλικία της γενικότερα, έχει κάνει χειρουργείο κανονικά και τα οπίσθιά της όλα είναι πρόσθετα», είπε η Κ. Καινούργιου και συνέχισε:
«Ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα πάνω της και πίνει μόνο νερό… Αλλά να ξέρετε ότι έχει κάνει χειρουργείο πίσω και, μάλιστα, λένε ότι αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο… Δεν θα πω περισσότερα…»
Αν και η παρουσιάστρια του «Ε» απέφυγε να δώσει ονόματα και διευθύνσεις, τον «γρίφο» έσπευσε να λύσει η συμπαρουσιάστριά της δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη που ρώτησε: «Η Χατζηβασιλείου, καλέ; Καλά, παίζει και βόλεϊ…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα