Παναγόπουλος: «Απαλλαγή Ηρακλή και τοποθέτησή του στη Super League 2»

Την ερχόμενη Τετάρτη (17/7) θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή του Ηρακλή, ο οποίος ζητάει να απαλλαχθεί από τα χρέη και να αγωνιστεί στη Super League 2.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «γηραιού», Γιώργος Παναγόπουλος, έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για «πέμπτη φάλαγγα που δημιουργεί πολλά εσωτερικά προβλήματα».

Ζήτησε από την πολιτεία να δώσει «μια τελευταία ευκαιρία στον ΓΣ, που είναι το πιο αγνό κομμάτι». Και προανήγγειλε, σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί η προσπάθεια που γίνεται, «αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για να πάρουμε τα χρήματα που έχουν χαθεί».

Συγκεκριμένα, στον ρ/σ «Metropolis», δήλωσε: «Δεν είναι το τι λέω εγώ αλλά αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες για δικαίωση του Ηρακλή. Εμείς πήραμε ένα εξώδικο από τον Γυμναστικό Σύλλογο προ 20 ημερών περίπου, με το οποίο ζητούσε δικαίωση του συλλόγου.

Τόνιζε σε αυτό ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, προβλέπονται συγκεκριμένες διατάξεις που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου.

Τότε ο κ. Μπέος είχε άδικα διωχθεί και τιμωρηθεί, μετά όμως απαλλάχτηκε αφού πρώτα πήγε στην επιτροπή Εφέσεων. Κυνηγούσε χίμαιρες και δικαιώθηκε για τις παράνομες διώξεις.

Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν άλλη ομάδα εκτός του Ηρακλή θα είχε δικαιωθεί 100%. Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει κακή εικόνα. Βλέπω με στενοχώρια ότι διέρρευσαν κάποια πράγματα και δεν το έκανα εγώ.

Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε μία ήπια στάση. Βγήκαν πράγματα, υπάρχει εντός Ηρακλή η γνωστή πέμπτη φάλαγγα που δημιουργεί πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Ποιοι την αποτελούν; Τα πολλά πρόσωπα από τις διάφορες πλευρές με τα ΑΦΜ. Όταν έχει διασπαστεί ο σύλλογος σε τόσα κομμάτια δεν ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί ποιον.

Πήγε ο ΟΦΗ που ήταν καταδικασμένος 100% και δικαιώθηκε έχοντας συμπαραστάτη τον κ. Αυγενάκη. Έχει ο Ηρακλής, πλην Καράογλου και 2-3 ακόμη ατόμων, τέτοια συμπαράσταση και δεν το γνωρίζω;

Εμείς λοιπόν ζητάμε, ο ΓΣ, που είναι το πιο αγνό κομμάτι, να μας δώσει η πολιτεία μία τελευταία ευκαιρία. Να δημιουργηθεί ένας καθαρός Ηρακλής και να τοποθετηθεί στη Super League 2.

Υπάρχει απαλλαγή του κ. Ρέμου, που συμπαρασύρει την ΠΑΕ, την τότε ΠΑΕ, το ιδρυτικό σωματείο. Και έχει υποστεί ο Ηρακλής ζημία 8 ετών. Αν δε δικαιωθούμε στην εφέσεων θα ασκήσουμε αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για να πάρουμε τα χρήματα που έχουν χαθεί».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα