Παναιγιάλειος: «Μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος, εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα, δημιουργούν “τερατούργημα”»

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο σχεδιασμός κατάρτισης του 5ου ομίλου στη Γ’ Εθνική, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση (και) από τον Παναιγιάλειο. Σε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, επιτίθεται με σφοδρότητα στα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος. Τους προσάπτει ότι «προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το “τερατούργημα”». Και γνωστοποιεί πως οι ομάδες της περιοχής είναι κάθετα αντίθετες.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: «Aξιότιμε κύριε πρόεδρε, πιστεύουμε πως θα σταματήσετε τα μέλη της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το «τερατούργημα», δηλαδή τον 5ο Όμιλο της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-2019) με το “πάντρεμα” των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία.

Σας ενημερώνουμε πως αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει κάθετα αντίθετες όλες τις ομάδες της περιοχής μας, καθώς θα σημειωθεί σημαντικότατη αύξηση των εξόδων μας (σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα «αγγίξουν» τις 50.000 ευρώ), τα οποία και αδυνατούμε να καλύψουμε.

Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

(Σημ: Με την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας ταυτίζονται απόλυτα και οι διοικήσεις των ομάδων Αχαΐας και Ηλείας, ήτοι των Διαγόρα Βραχνέικων, Πανμοβριακού, Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού και ΠΑΟ Βάρδας)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα