Παναιτωλικός: Φραγκάτος με μπίζνες σε real estate ο Καμίνσκι. Που θα παίξει μπάλα; Με Μαρινάκη ή Μελισσανίδη;

Να καλωσορίσουμε τον Μάτσιεκ Καμίνσκι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αμερικανός, πολωνικής καταγωγής, ήρθε στην Ελλάδα κι αγόρασε τον από τον Κωστούλα τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα. Καλώς τον αγόρασε, σου λέω εγώ. Φραγκάτος είναι ο Μάτσιεκ. Φορτωμένος δολάριο, μέχρι και την Έβερτον, σου λέει, είχε βάλει στο μάτι να την αγοράσει. Τελικά, αντί για την Έβερτον, προτίμησε τον Παναιτωλικός.

Άπαξ κι ο Καμίνσκι χώσει φράκα στον Παναιτωλικός και τον βγάλει στην Ευρώπη, μια χαρά μάγκας θα είναι στο Αγρίνιο. Και μαγκιά του αν το κάνει. Που θα το κάνει, βέβαια. Ο Καμίνσκι ήρθε για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα. Άλλο θέλω να σου πω.

Πώς γίνεται, ρε μάστορα, ένας σούπερ πετυχημένος επιχειρηματίας να έρθει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Είναι μία απορία αυτή. Πλάκα κάνουμε τώρα; Της πλάκας ιστορία είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ουδείς ασχολείται.

Ο Κωστούλας μιλάει μαζί του για μήνες, όπως είπε. Μάλιστα. Του είπε τι παίζεται με την διαιτησία; Του είπε τι παίζει με την ΕΠΟ, τις εκλογές και τα ρέστα;

Του είπε ότι στην αγορά κυκλοφορούνε λαμόγια που κυνηγάνε τον κάθε νέο να τον δαγκώσουν, πουλώντας υπηρεσίες;

Κι αν του τα είπε ο Κωστούλας, που λογικά τα είπε όλα, πώς αποφάσισε ο Καμίνσκι να έρθει και να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Για να το κάνει, πάει να πει ότι εξαφάνισε το ρίσκο. Αυτό λέει η επιχειρηματική λογική.

Και ποιο είναι το ρίσκο, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ένα και μοναδικό. Που θα παίξει μπάλα ο Καμίνσκι; Με τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη ή τον Ιβάν Σαββίδη; Θα δείξει. Αν κι ο Ιβάν είναι έξω από τα πράγματα.

Ο Καμίνσκι είναι σοβαρός επιχειρηματίας, δεν είναι της πλάκας ιστορία. Ο σοβαρός ξέρει που πρέπει να τα χώσει και που όχι. Στην Ελλάδα έκρινε ότι τον συμφέρει. Άλλωστε, δεν είναι δουλειά του το ποδόσφαιρο. Ο Μάτσιεκ έχει εταιρία real estate, μεγάλη και τρανή.

Αγοράζει σπίτια, δηλαδή. Επενδύει σε ακίνητα. Και καλά κάνει, στο φινάλε. Αυτή είναι η δουλειά του. Μπορεί να έχει στο μυαλό του να επενδύσει και στην Ελλάδα σε ακίνητα και οικόπεδα και άλλα τέτοια. Δεν είναι κακό.

Κι ο Νικόλας ο Τριμμάτης που είναι αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης, Αγγλοαναθρεμμένος, με real estate ασχολείται. Κι αυτός θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα.

Κι όποιος θέλει να επενδύσει αλλού, αγοράζει και μία ομάδα; Έτσι παίζεται το έργο; Αυτό αναρωτιούνται οι πονηροί. Κι είναι κακό αυτό το πράγμα δηλαδή;

Αγοράζεις μία ομάδα για να έχεις τον κόσμο μαζί σου και κάνεις και τις μπίζνες σου αλλού. Μια χαρά. Όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, μάστορα.

Βγαίνει κι ο Μάκης Μπελεβώνης στο Metropolis στην Θεσσαλονίκη και δηλώσει ότι ο Καμίνσκι δεν ήρθε για λαμογιές στην Ελλάδα. Πού κολλάει τώρα αυτό, ρε. Είπε κανένας το αντίθετο;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα