Παναθηναϊκός: Έρχονται οι «μισθοφόροι» φεύγουν τα δικά του παιδιά

Από το περασμένο καλοκαίρι, με την πρόσληψη του Ντάνι Πογιάτος και την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη, επιχειρήθηκε μια αφελληνοποίηση στον Παναθηναϊκό.

Το σχέδιο για τα μικρά Ελληνόπουλα που θα στελέχωναν το «τριφύλλι» εγκαταλείφθηκε παρά την πρόσληψη του Ισπανού ο οποίος είχε δουλέψει μόνο στην ακαδημία της Ρεάλ και υποτίθεται ότι θα μπορούσε να το υπηρετήσει καλύτερα.

Αντιθέτως, επιβλήθηκαν στην ομάδα ξένοι παίκτες αμφιβόλου αξίας, οι οποίοι σε προηγούμενες εποχές θα δένανε τα κορδόνια παικτών, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Χρήστος Δημόπουλος.

Για να μην πάμε πιο πίσω γιατί θα ναι και ιεροσυλία…

Το ίδιο σκηνικό φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται και τώρα αφού λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος (κι ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τα πάνω του κυρίως από την χρησιμοποίηση των δικών του παιδιών), ο Ντρεοσί με τον Μπόλονι αποφάσισαν να φέρουν στο Κορωπί δυό-τρεις «μισθοφορους» αμφιβόλου αξίας και να διώξουν παιδιά, όπως ο Εμμανουηλίδης που δεν πήραν ποτέ την ευκαιρία τους.

Απ΄  ότι λέγεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού  αποδέχτηκε τη νέα πρόταση που κατατέθηκε για την παραχώρηση του 21χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και θα τον παραχωρήσει στην Φορτούνα Σίταρντ…

Σαν τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του….

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα