Παναθηναϊκός: Για επεισόδιο που…δεν έγινε, ζήτησε συγνώμη ο Χουανκάρ

Η διαρροή από τον Παναθηναϊκό ήθελε να μας πει ότι πριν από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση ο Χατζηγιοβάννης και ο Χουανκάρ ζήτησαν συγγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας για τη δυσφορία που έβγαλαν όταν ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν αλλαγή, ο πρώτος στο 63΄ κι ο δεύτερος στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κι εντάξει…

Για το πρώτο περιστατικό (με τον Χατζηγιοβάννη) όλοι το είδαν καθώς έγινε μπροστά στις κάμερες, οπότε δεν μπορούσαν στον Παναθηναϊκό να το διαψεύσουν.

Για το …δεύτερο (με τον Χουανκάρ που τα έσπασε στα αποδυτήρια) υπήρξε διάψευση από την «πράσινη» ΠΑΕ και μάλιστα κατηγορηματική στα όσα γράφτηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι …τα έσπασε στ αποδυτήρια και είπε του προπονητή του να τον αφήσει στην ησυχία του επειδή ήταν πολύ εκνευρισμένος και δεν ήθελε να συζητήσει.

Πως γκέγκεν και από τη στιγμή που μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και με αφορμή τα όσα γράφτηκαν ο Παναθηναϊκός έλεγε ότι …«δημοσιεύθηκαν σε ρεπορτάζ και άρθρα γνώμης δήθεν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, διανθισμένα με διαλόγους που συνέβησαν μόνο στη φαντασία όσων τα έγραψαν.
Η διοίκηση έχει γνώση των πραγματικών γεγονότων, τα οποία απέχουν παρασάγγας από τα γραφόμενα στα λιγοστά δημοσιεύματα»…

Το -ακόμη- πιο ωραίο απ΄   αυτές τις διαρροές είναι ότι -όπως γράφτηκε- ο Μπόλονι αποδέχθηκε τη συγγνώμη των δύο παικτών του, ζητώντας ακολούθως στην ομιλία του να γίνει μία νέα αρχή από όλους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα