Παναθηναϊκός: Ο Βόβορας πληρώνει το μάρμαρο

Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι η λύση της συνεργασίας του Γ.Βόβορα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε υποσχεθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστικός τη φετινή σεζόν, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, με την εικόνα μάλιστα της ομάδας να είναι κακή όσο περνάει ο καιρός, με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα.

Οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Βόβορα αναμένονται σήμερα, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Έλληνας τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν, ενώ  εκτός από τον Βόβορα δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις και για παίκτες της ομάδας.

Η ήττα από το Λαύριο ήταν καθοριστική για τον Έλληνα τεχνικός ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνισή μας ήταν απαράδεκτη. Μόνο συγνώμη μπορούμε να πούμε για την εικόνα που είχαμε. Δεν αρμόζει στην προσπάθεια που γίνεται και εάν δεν αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα δεν θα έχει θετικό πρόσημο. Περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι και στην σκληράδα που θέλουμε να βγάλουμε. Ήταν μια απαράδεκτη εμφάνιση την οποία πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι της EuroLeague” ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος έμεινε εκεί, δίχως να πει περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα