Παναθηναϊκός : Όχι απλά…παρεξηγημένοι, αλλά «σφαγμένοι» Δώνης και Ρόκα

Στο χειρότερο δυνατό σημείο είναι οι σχέσεις του Γιώργου Δώνημε τον Τσάβι Ρόκα, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε ένα βήμα μπροστά και σε τηλεοπτική του συνέντευξη, και επανέλαβε ότι θέλει να παραμείνει στους «πράσινους», αλλά –όπως πρόσθεσε– κάθε προπονητής πρέπει να είναι… με τη βαλίτσα στο χέρι.

Ο Δώνης δεν θα φύγει πριν από τα πλέι-οφ. Αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα μείνει μετά το τέλος τους…

Στο SportFM(του Αλαφούζου) έλεγαν το πρωί ότι «πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα για τον Γιώργο Δώνη και τον  Τσάβι Ρόκα  να λυθεί η όποια παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους…».

Αυτό που φοβούνται να πουν είναι ότι ο Δώνης με τον Ρόκα είναι «σφαγμένοι» και το θέμα είναι…ποιος θα κάνει τις μεταγραφές.

Ο Δώνης δεν θέλει να τις κάνει ο Ρόκα.

«…Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν έχει καμία διάθεση να πάει κόντρα στον Έλληνα τεχνικό, ούτε προτίθεται να του “φορέσει” παίκτες που δεν θα έχουν τη συγκατάθεσή του», έλεγαν με νόημα οι ρεπόρτερ του «τριφυλλιού». Και ήταν προφανές ότι αναφέρονταν (και στην περίπτωση του Βέλεθ) σε παίκτες που κλείνει ο διευθυντής χωρίς να ρωτάει τον προπονητή…ο οποίος δεν είχε σαν προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με υψηλό συμβόλαιο…

Η χοντρή παρεξήγηση μεΔώνη-Ρόκα (που ενόχλησε και τον Αλαφούζο) ξεκίνησε τον περασμένο Φλεβάρη, όταν με αφορμή τις επαφές με τον Βέλεθ ο Έλληνας προπονητής είχε πει στη NOVA: «Για μένα δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Η ομάδα δεν χτίζεται με τα δικά μου θέλω. Η ομάδα πρέπει να πορεύεται με μία σταθερότητα. Δεν πρέπει ακόμα και όταν γίνονται λάθη, δεν τα αφήνεις να ξαναγίνουν. Εγώ δεν θα τα αφήσω να ξαναγίνουν. Αυτά δεν τα λύνει ο Τύπος και ο κόσμος. Εγώ θα μείνω απερίσπαστος στη δουλειά μου μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δούμε. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ η κατάσταση. Δεν θα μιλήσω στους παίκτες, αφορά εμένα και τη διοίκηση. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Πάντα υπάρχουν οι λύσεις, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Το τελευταίο διάστημα έγιναν σοβαρά πράγματα που έχουν επιπτώσεις στη δουλειά μου και στην εξέλιξη της ομάδας».

Τώρα, άπαντες περιμένουν το ραντεβού Ρόκα-Δώνη, αλλά και τι θα βγει από αυτό στο τέλος της περιόδου…

 

Διαβάστε επίσης