Παναθηναϊκός: «Ψάχνονται» τι θα κάνει ο Δ.Γιαννακόπουλος με τον Βοτανικό

Μετά και την υπογραφή στο μνημόνιο συναντίληψης ανάμεσα στην κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ, to  πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και της δημιουργίας εγκαταστάσεων για το τριφύλλι προχωράει.

Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι η στάση που θα κρατήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στην συμφωνία υπάρχει πρόβλεψη για κλειστό μπάσκετ σε οικόπεδο 300 μέτρα μακριά από την έκταση της Διπλής Ανάπλασης. Το αν θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από τις συμφωνίες που θα γίνουν ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη και την πράσινη ΚΑΕ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής πως εντός των επόμενων ημερών θα συζητήσει με ανθρώπους της ΚΑΕ, ενώ το ίδιο έχει εξαγγείλει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές.

Από τις επαφές αυτές θα φανεί και το κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή Πολιτεία.

Αυτό που αναμένεται ουσιαστικά με τεράστιο ενδιαφέρον είναι η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος, παρά την αποστασιοποίησή του, εξακολουθεί να είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Αυτός, λοιπόν, είναι που θα έχει τον τελευταίο λόγο και θα κρίνει αν η πρόταση που θα γίνει θα τον ικανοποιεί και κατ’ επέκταση αν θα υπάρξουν εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα