Παναθηναϊκός: “Ζεστάθηκε” ξανά η υπόθεση του Σένκεφελντ

Στην πρώτη γραμμή επανήλθε τα τελευταία 24ωρα για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία. Αναφέρουν ότι «ζεστάθηκε» εκ νέου η περίπτωση και ίσως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα έρθουν από εκεί οι ουσιαστικές εξελίξεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο Νταμπίζας είχε δώσει διορία στην πλευρά του Ολλανδού αμυντικού για να απαντήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Διορία, η οποία παρήλθε την περασμένη εβδομάδα, δίχως «απόκριση» από τον παίκτη και ως εκ τούτου, οι πράσινοι επικοινώνησαν προς τα έξω πως στρέφονται σε άλλες υποθέσεις.

Το τελευταίο διήμερο, ωστόσο, η πλευρά του 30χρονου άσου, προφανώς επειδή δεν βρίσκει αυτά που προσδοκούσε στην αγορά, έκανε μικρή «αναδίπλωση», ανοίγοντας εκ νέου το δίαυλο επικοινωνίας με τους πράσινους και η όλη υπόθεση άρχισε να «ζυμώνεται» ξανά.

Φυσικά δεν μπορεί να γίνει λόγος για συμφωνία ή για κάτι που οδεύει προς την ολοκλήρωση, αλλά είναι πολύ πιθανό να φέρει αποτέλεσμα η τακτική του 46χρονου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης