Ο Διακοφώτης κάνει… ταμείο, να προσέχει του παρολιτζήδες της Super League 2

Την εκτίμησή του ότι δεν θα συνεχιστο΄ύν τα πρωταθλήματα της Football League, της Γ΄   Εθνικής, αλλά και τα ερασιτεχνικά διατύπωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Είπε, όμως και το “καλό,ότι εξετάζουν στην Super League2 να καταργηθούν τα play off – play out.

Κι αν καταργηθούν τι θα γίνει; Αυτ΄ο δεν το είπε ο Παναγιώτης. Το λέμε εμείς: Στο θ’ ανέβουν, δυο θα πέσουν από τις 22. Ωραία. Πόσες ομάδες θα είναι αδιάφορες βαθμολογικά, Περί τις 14 που δεν θα έχουν ελπίδες ούτε ν’ανέβουν, ούτε να πέσουν.

Φυσικά και το ξέρει αυτό ο Παναγιώτης κι είναι λογικό, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου να ενδιαφέρεται και για το… ταμείο των ομάδων. Να προσέχει, όμως, τους παρολιτζήδες ο Παναγιώτης

Οι δηλώσεις του: «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω ότι είναι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω…»

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τις σκέψεις που υπάρχουν: «Έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play of και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία. Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 οι Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα