Πανευρωπαϊκή μάζωξη της κεντροδεξιάς στην Κρήτη

Ένα σημαντικό δώρο προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στην Ευρωβουλή.

Ένα σημαντικό δώρο προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στην Ευρωβουλή.

Η κορυφαία διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τα «Study Days», όπου συγκεντρώνονται κάθε φορά σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς, μεταξύ των οποίων πρωθυπουργοί, πρόεδροι κομμάτων, αλλά και ανερχόμενες πολιτικές προσωπικότητες, φέτος θα διεξαχθούν στην Κρήτη. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Ήταν μία πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφού προηγουμένως υπήρξε σύμφωνη γνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την εισήγηση του Έλληνα ευρωβουλευτή την έκανε αποδεκτή ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ. Κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».

Μεταξύ των θεμάτων που έχουν συμπεριληφθεί στην ατζέντα ξεχωρίζει η συζήτηση για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, η οποία όπως τονίζεται «αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τον ρόλο της και την ικανότητά της να δρα γρήγορα και αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων». Όπως είναι λογικό, την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα