Πανιώνιος: Ανακοίνωση για την επόμενη μέρα της ομάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας (6/9) οριστικοποιήθηκε το ναυάγιο στις επαφές του Πανιωνίου με τον Γιάννη Τσακουμάκο.

Η επόμενη μέρα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αβέβαιη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δηλώσει τελικά συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και να μην παίξει στη Super League 2.

Η πενταμελής επιτροπή που έχει συγκροτηθεί και αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες τόσο για σύσταση ΠΑΕ όσο και τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από χθες 6/9/21, έχουν ολοκληρωθεί ανεπιτυχώς οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του επιχειρηματία που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της ευθύνης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η πενταμελής επιτροπή που συγκροτήθηκε μετά την πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Super League 2, συνεχίζει τις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ, όπως και τις επαφές της με υποψήφιους επενδυτές, με γνώμονα την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το μέλλον του Πανιωνίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα