Πάνοπλος ο Άρης για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό

Πανέτοιμος για το Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, ενώ επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον Κουέστ και να αφήσει εκτός τον έτερο γκολκίπερ, Μπουσέ.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιαμπάνης, Κουέστα, Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ για 1 εκατ. ευρώ

Το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ αυξήθηκε κατά 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει νέα για το ίδιο ποσό. Στα 3,69 εκατ. η εισροή από την οικογένεια Καρυπίδη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι σήμερα, Παρασκευή (27/11), πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και αποφάσισε την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της κατά ποσού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και την προκήρυξη νέας αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου έως του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

Η ολοκλήρωση για το 1.000.000 ευρώ είναι η τρίτη αύξηση και ακολουθεί η τέταρτη. Οπότε με το ποσό των δυο νέων αυξήσεων στο μετοχικό κεφάλαιο, θα ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ!

Ήδη έχουν προηγηθεί άλλες δυο, ανεβάζοντας τα χρήματα της εισροής από την οικογένεια Καρυπίδη και την εταιρία AMANI SWISS σε 3.690.000 ευρώ συνολικά, από τη μέρα που πήρε τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια της.

Είχαν προηγηθεί η πρώτη με 690.000 ευρώ και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2019 της τάξης του 1.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα