«Πάντα ήθελα να γίνω αγρότισσα

Κι όμως η Αμερικανίδα παρουσιάστρια απολαμβάνει όσο τίποτα τις στιγμές της σε ρόλο αγρότισσας. Βέβαια, αυτό γίνεται σε μία τεράστια φάρμα στο Maui της Χαβάης.

Πρόκειται για μία νέα αγάπη για την δισεκατομμυριούχο την οποία μοιράστηκε μάλιστα πρόσφατα σε μία φωτογράφισή της για το «Oprah Magazine». «Ότι έτρωγα όταν μεγάλωνα προερχόταν από το ένα στρέμμα γης που είχε και καλλιεργούσε η γιαγιά μου στο Μισισίπι. Το να με έχει αξιώσει η ζωή να μπορώ πλέον να παράγω τα δικά μου προϊόντα, και μάλιστα στο Μάουι, είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Πάντα μ’ άρεσε η αγροτική ζωή, και ήθελα να την ακολουθήσω και να γίνω αγρότισσα. Γιατί ότι βγαίνει από την γη είναι σαν κόσμημα. Ό,τι πιο πολύτιμο μας χαρίζει η φύση», υποστήριξε η Oprah Winfrey.

 

«Συνειδητοποιήσαμε ότι εάν μπορούμε να παράγουμε νόστιμα φαγώσιμα μόνοι μας, μπορούμε και να τα μοιραστούμε και με τους υπόλοιπους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είναι όμορφο το συναίσθημα του να μοιράζεσαι κάτι», είχε δηλώσει στο περιοδικό η 59χρονη παρουσιάστρια, που η προσωπική της περιουσία ανέρχεται στα 2,8 δις.

Αν και τα περισσότερα λαχανικά που παράγονται εκεί διατίθενται σε ιδρύματα και οικογένειες της περιοχής, στα μελλοντικά της σχέδια έχει να αρχίσει να τα πουλάει και στο εμπόριο.

 

Διαβάστε επίσης