Παντελίδης: «Βελτίωση αλλά φαίνεται πως είμαστε αρκετά πίσω ακόμα»

Από το σημερινό (6/7) φιλικό προετοιμασίας με τη Γάνδη ο Σάββας Παντελίδης έλαβε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα. Παραδέχτηκε πάντως, ο τεχνικός του Άρη, ότι «είμαστε αρκετά πίσω ακόμα και αυτό φαίνεται».

Συγκεκριμένα, είπε: «Αν βάζουμε στη ζυγαριά ότι πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, είδαμε μια βελτίωση αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Αρκετά παιδιά είναι ανέτοιμα και βρίσκονται πίσω. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Τακτικά ήμασταν πιο καλά. Πριν το πρώτο φιλικό, δεν είχαμε δουλέψει ούτε μια μέρα στο τακτικό κομμάτι. Δεν συμπληρώναμε ενδεκάδα. Σιγά-σιγά όσο δουλεύουμε σε αυτό, θα βλέπετε μια ομάδα που λειτουργεί ως σύνολο. Είμαστε αρκετά πίσω ακόμα και αυτό φαίνεται».

Για την διαφορά ανάμεσα σε Γάνδη και Φορτούνα είπε: «Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Μέχρι να γίνουν οι αλλαγές μας, πήγαμε καλά, αλλά όχι όσο θέλαμε».

Αν αυτή ενδεκάδα που παρέταξε θα τη δούμε και με Λεμεσό: «Κατά το 70%. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που είναι ξεκάθαρες στο μυαλό μου. Θα κοιτάξουμε ποιος είναι στη καλύτερη κατάσταση εκείνη την εποχή».

Για την έλευση του Σάσα: «Είναι ένα παιδί το οποίο παρακολουθούμε αρκετό καιρό. Περιμένουμε να μας δώσει όγκο στον χώρο του κέντρου.

Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει ανάγκη 1-2 ποδοσφαιριστές που μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Θέλουμε να καλύψει αποστάσεις και να μοιράσει σωστά τη μπάλα. Θα μας δώσει πολύτιμες λύσεις».

Διαβάστε επίσης