Παντρεύεται η τραγουδίστρια Ντέμη

Ο γάμος πρόκειται να γίνει μετά το Πάσχα

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια της ποπ σκηνής,Ντέμη, και ο επιχειρηματίας που της “έκλεψε” την καρδιά ,Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου,αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρονιά ενώ από τον τελευταίο χρόνο συγκατοικεί.

«Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο», είχε δηλώσει η ίδια σχεδόν δυο μήνες μετά την απόφαση της να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της.

Και μπορεί η ίδια να δήλωνε πως ο γάμος ήταν κάτι που φάνταζε μακρινό όνειρο, τώρα η απόφαση έχει παρθεί και ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr το ζευγάρι αυτό το διάστημα ψάχνει σπίτι για να στεγάσει τον έρωτά του μετά το γάμο, ο οποίος πρόκειται να γίνει μετά το Πάσχα.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει την περιοχή της Εκάλης, με την ίδια την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σπιτιού που να τηρεί όλες τις προδιαγραφές για μια άνετη καθημερινότητα.

 

Διαβάστε επίσης