ΠΑΟ: Έρχεται η γ.σ. σε θολό τοπίο

Η κρίσιμη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού πλησιάζει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, έχει αποσαφηνίσει ότι:

«Είμαστε στη διαδικασία ολοκλήρωσης των συμβάσεων μεταξύ:

Παναθηναϊκού ΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα – Δήμου Αθηναίων

Παναθηναϊκού Α.Ο. – ΠΑΕ ΠΑΟ – Δήμου Αθηναίων

Παναθηναϊκού Α.Ο. – Δήμου Αθηναίων

Η ΑΕΠ Ελαιώνα έχει δρομολογήσει ήδη τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να επιλεχθεί η εταιρεία που θα αναλάβει αρχικά τις προμελέτες και εν συνεχεία τις μελέτες των εγκαταστάσεών μας. Βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει εκπονηθεί, οι προμελέτες θα έχουν παραδοθεί στον ΑΕΠ Ελαιώνα περί τα τέλη Μαΐου.

Πρόθεσή μας μόλις έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα, δηλαδή οι προαναφερθείσες συμβάσεις αλλά και η προμελέτη που θα αναφέρει επακριβώς τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή του Ελαιώνα με τον ενδεικτικό προϋπολογισμό των έργων, να τα αναρτήσουμε στο site μας (pao1908.com) προκειμένου τα μέλη μας αλλά και οι φίλαθλοί μας να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη και υπεύθυνη γνώμη για το μείζον θέμα της Διπλής Ανάπλασης».

Μέχρι τώρα, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν έχει αναρτήσει κάτι στην ιστοσελίδα του. Ακόμη υπάρχει σκοτάδι. Με αυτά τα δεδομένα, το τοπίο παραμένει θολό…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα