ΠΑΟ στην τύχη: Χωρίς 4 βασικούς. Γιατί;

Αποδεκατισμένος έπαιξε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Δεν πάει σε κανέναν το μυαλό στο πονηρό, αλλά τα γεγονότα μιλούν και δεν μπορούν να διαψευσθούν. Υπήρξαν συμπτώσεις που όλες ήταν κατά του «τριφυλλιού».

Τα έγραψε και ο Άρης Γάτας στην προσωπική του σελίδα στο facebook μετά την ήττα του «τριφυλλιού» από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, ήταν παρατηρητικός.

«Ξαφνικά από την Παρασκευή και μετά και ενώ όλη την εβδομάδα πήγαιναν ρολόι τα πάντα, ο Παναθηναϊκός αποδεκατίστηκε και εμφανίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στην Τούμπα… Μέσα σε 48 ώρες παραμονή του ματς ο Κουρμπέλης τέθηκε νοκ άουτ ενώ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη άγνωστο γιατί καθώς όπως γνωρίζαμε το πρόβλημά του από πριν ήταν γνωστό, ο Ζαγαρίτης την Παρασκευή ξαφνικά έμεινε εκτός τραυματίας, ο Διούδης κάτι έγινε ξαφνικά πριν την έναρξη του αγώνα και έμεινε στον πάγκο, ο Αλεξανδρόπουλος ενώ αναφέρθηκε με πρόβλημα στους προσαγωγούς πριν το ματς, μπήκε δέκα λεπτά έπαιξε πράγμα αδιανόητο για κάποιον που έχει θέμα στους προσαγωγούς… Δεν υπονοώ κάτι ούτε θέλω να αφήσω καμία αιχμή, αλλά αυτό είναι το ρεπορτάζ της βραδιάς και όχι οι αμπελοφιλοσοφίες που ακούμε, γιατί τόσους ξαφνικούς τραυματισμούς παραμονή αγώνα και χωρίς να είναι θετικοί στον κορωνοϊό που θα δικαιολογούνταν να μην παίζουν ξαφνικά, δεν πρέπει να είχε ξανά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα