ΠΑΟ: Συμμαχία, αλλά με… ποιους;

Τι στόχους να έχει ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου; Σε ένα πρωτάθλημα που οι τέσσερις πρώτοι είναι γνωστοί, προφανώς να βγει πέμπτος. Να περάσει τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ, τον Βόλο και τον Ατρόμητο με τους οποίους συναγωνίζεται.

Ο Ολυμπιακός, που έχει κι ένα ματς λιγότερο, είναι 14 βαθμούς μακριά. Τον Άρη με το κιάλι τον βλέπει. Οι «κίτρινοι» του ρίχνουν 11 ποντάκια με 12 ματς έναντι 13 του «τριφυλλιού». Ο ΠΑΟΚ 9 βαθμούς μπροστά του, κι αυτός με ένα ματς λιγότερο. Η ΑΕΚ που την κέρδισε είναι 6 πόντους μακριά.

Παίζει λοιπόν με τον ΠΑΟΚ ο Αλαφούζος. Συμμαχία, σου λέει. Αλλά μη βιαστείτε. Συμμαχία υπήρχε και με τον Μελισσανίδη. Και ο Παναθηναϊκός την κέρδισε την ΑΕΚ. Η διαφορά είναι πως το αφεντικό της ΑΕΚ παίζει μόνο στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει και κανάλι. Ενώ Αλαφούζο και Σαββίδη τους ενώνουν τα media. Εκεί υπάρχουν άλλοι δίαυλοι επικοινωνίας. Και μπορεί ο ένας να βλέπει προς Νέα Δημοκρατία και ο άλλος προς ΣΥΡΙΖΑ, όμως όταν η κυβέρνηση κάνει δωράκια, σε όλους τα κάνει. Και τα δωράκια έρχονται όσο πιο ισχυρή είναι η φωνή, η αντίδραση. Άλλο να φωνάζει ένας και άλλο να φωνάζουν δύο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα