ΠΑΟΚ, 2019: «Δεν έχει σχέση ο Σαββίδης με τον Καλπαζίδη»!!!

Υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, που είναι για γέλια και για κλάματα στην υπόθεση αθώωσης του ΠΑΟΚ. Όταν ξεκίνησε το One Channel του Μαρινάκη να βγάζει τα έγγραφα για την πολυϊδιοκτησία, ήταν 3 Δεκεμβρίου 2019.

Και τότε, μία ημέρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ βγάζει ανακοίνωση, που λέει ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε αυτός, ούτε συγγενικό του πρόσωπο με την ΠΑΕ Ξάνθη. Ούτε αυτός, ούτε κανένα συγγενικό του πρόσωπο!!!

Αυτή ήταν μία αυθόρμητη ανακοίνωση, για να ταΐσουν σανό. Μόλις έγιναν πιο ψύχραιμα τα πράγματα, σκέφτηκαν τα σαΐνια του ΠΑΟΚ ότι εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί αν ο Καλπαζίδης είναι συγγενής του Σαββίδη. Κι άρχισε το Σαββιδοτεχνείο να γράφει για έναν «μακρινό συγγενή». Σιγά το πράγμα, δηλαδή.

Το ερώτημα είναι γιατί ευθύς εξ αρχής ο ΠΑΟΚ δεν παραδέχτηκε ότι έγινε ό,τι έγινε κι ότι ο Καλπαζίδης πράγματι ενεπλάκη στην υπόθεση με τα 7 εκατ. ευρώ του θείου Ιβάν;

Προφανώς γιατί φοβόντουσαν ότι την έκαναν την κουτσουκέλα, την είχαν λερωμένη τη φωλιά τους και θα κινδύνευαν με τιμωρία. Κι ας είχε κλέψει με ριφιφί ένα βράδυ ο Γραμμένος το άρθρο 30 περί πολυϊδιοκτησίας, που προέβλεπε υποβιβασμό. Το πέταξε από τον ΚΑΠ κι όλα καλά κι όλα ωραία. Προφανώς, δεν τα συνυπολόγισε η Επιτροπή Εφέσεων;

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στις 4/12/2019, αναφέρει:

«Από την πλευρά της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ απάντησε σε οργισμένο τόνο διαψεύδοντας τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη.

»Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

»“Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης(!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες”».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα