ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Θα κρεμαστούν πανό στην Τούμπα; Ο Ιβάν το σκέφτεται κι ο εισαγγελέας καραδοκεί

Για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα, το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό, εκτός από την βαθμολογική κρισιμότητα. Τα πανό θα ξανακρεμαστούν στην Τούμπα;

Μιλάμε για τα ίδια πανό που κρεμάστηκαν (ή, μήπως ετοίμασαν καινούργια) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Για εσάς Ελλάδα είναι η χαβούζα και ο Βορράς σας χαλάει το έργο, ο λαός όμως ξυπνά από τα Γρεβενά μέχρι τον Έβρο» έγραφε το πανό. Κι ένα άλλο για τον Παναγιώτη Φασούλα, «τελείωσες».

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει το στίγμα του στην κυβέρνηση την Κυριακή. Αν επιτρέψει να κρεμαστούν και πάλι τα πανό, πάει να πει ότι η ρήξη με την κυβέρνηση είναι οριστική. Ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απλά ρίχτηκε προειδοποιητική βολή.

Μέχρι την Πέμπτη το βράδι, 21 Ιανουαρίου, δεν είχε παρθεί κάποια απόφαση στον ΠΑΟΚ, σχετικά με το αν θα επιτρέψουν ή όχι να κρεμαστούν πανό. Ενδεχομένως αυτό να γίνει σήμερα, όταν θα υπάρξει επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι υπήρξαν αντιδράσεις στην κυβέρνηση για το πανό, αλλά προτίμησαν να μην τις δημοσιοποιήσουν, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Κατά μία πληροφορία, έχουν γνώση οι εισαγγελείς στην Θεσσαλονίκη, αν κρεμαστούν και πάλι αυτά τα διχαστικά πανό και μάλιστα, σε περίοπτη θέση, για να λοκάρει κι ο τηλεοπτικός φακός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα