ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ στο κύπελλο. Με τον Ολυμπιακό θα έχει; (και πόσους;)

Διαβάζω ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: ««Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Σωστός ο ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει. Όχι το ένα καλό παιδί και το άλλο την… μάνα του. Αυτό θα πει δικαιοσύνη. Γι αυτό και με τον ΟΦΗ χωρίς κόσμο και με την ΑΕΚ αύριο Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδος χωρίς κόσμο.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Γιατί στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ο ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα τέλους του μήνα; Θα παίξει κι εκεί δίχως κόσμο στην κερκίδα, για να μην αδικήσει κανέναν ή θα βάλει μέσα όλη την Θύρα 4;

Γιατί δεν συμπεριέλαβε και το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης; Κι αν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, έχει καλώς. Μπορεί ν’ ανοίξει ιδικά την Τούμπα ο Πλεύρης, γιατί έχει και καλό ιστορικό ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Να κόψουμε την πλάκα. Πιστεύει κανένας ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό, επειδή σέβεται τον οπαδό και δεν κάνει διαχωρισμούς;

Το ματς της χρονιάς είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ. Οι 1.000 θα είναι σίγουρα μέσα, έτσι και ο Πλεύρης δεν αυξήσει το ποσοστό.  Τώρα, από εκεί και πέρα, είναι κανένας σίγουρος ότι θα είναι μόνο τόσοι; Θα δείξει. Εγώ σου μεταφέρω τι παίζεται στο παρασκήνιο. Μπορεί να μην ισχύσει τίποτα.

Να σου θυμίσω, ότι στο ματς με τον Απόλλωνα και τον Άρη έγινε ντου από παντού. Ήταν και ανεμβολίαστοι αυτούς που τσάκωσε η Αστυνομία.

Το Σαββιδοτεχνείο γι αυτό φαγώθηκε, ρε, να τα χώνει στον Πλεύρη. Σου λέει, θα έρθει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και θα παίξει σε άδειες κερκίδες; Με την  καμία. Και δώστου βάρτου ανακοινώσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τα γήπεδα και άλλες τέτοιες παπαριές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα