ΠΑΟΚ: Φουσκώνουν τα μυαλά του Τζόλη, στο τέλος θα τον καταστρέψουν

Τους την είπε στην ψύχρα ο Άκης Ζήκος εκεί στην αθλητική εκπομπή του ΟΡΕΝ. «Αφήστε τον Τζόλη να παίξει μπάλα». Έτσι είναι. Πλάκωσαν οι Σαββιδοτέχνες για τον πιτσιρικά και τι δεν λέγανε και τι δεν γράφουνε.

Και τους τάπωσε ο Ζήκος που το ξέρει το έργο απ έξω κι ανακατωτά. Πόσα και πόσα παιδιά πήγανε χαμένα, επειδή αρχίσανε και γράφανε οι εφημερίδες και τα ράδια και τα σάιτ.

Νέο παιδί είναι ο Τζόλης, 18 ετών. Παιδί είναι ρε. Δεν είδατε πώς να πανηγυρίζει μόλις βάλει γκολ; Σαν τον Ρόμπιν, τον βοηθό του Μπάτμαν στο γνωστό κόμικ. Παιδί είναι, ρε. Παιδί.

Και αρχίζουνε οι κόλακες τους ύμνους. Κι εγώ, δεν σου λέω να μην γράψουνε, άπαξ και παίζει καλά. Άλλο αυτό κι άλλο οι υπερβολές.

Και βγαίνει ένας Σαββιδοτέχνης και λέει «δεν θα τον βλέπουμε για πολύ ακόμα στην Ελλάδα». Τον αποτελείωσε τον Τζόλη. Με το ζόρι να το κάνει το παιδί να σκέφτεται τη μεταγραφή, ακόμα δεν βγήκε απ’ τ’ αυγό.

Η Ντόρτμουντ τον θέλει τον Τζόλη. Χτυπάει τέτοια ταλέντα η Ντόρτμουντ. Κι έλα, εσύ τώρα, στην θέση του Τζόλη. Ακούς στην τηλεόραση τους Σαββιδοτέχνες ότι φεύγει με μεταγραφή. Τρελαίνεσαι. Σου φεύγουν τα μυαλά.

Δεν μπορεί ένα 18 αχρονο παιδί να το ελέγξει αυτό το πράγμα ρε. Τον καταβάλει ψυχολογικά. Κι οι Σαββιδοτέχνες ια να πουλήσουνε κανένα κλικ παραπάνω, γράφουνε και λένε παπαριές, νομίζοντας ότι προσφέρουν υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ. Κι ο Ιβάν Σαββίδης κοιτάει απαθής.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα