ΠΑΟΚ για Σχίζα: «O Σταύρος είναι πολύ δυνατός και σας ευχαριστεί»

Την βελτίωση της κατάστασης του Σταύρου Σχίζα γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,

Στο ματς του ΠΑΟΚ με τους Γάλλους,o Έλληνας άσος χτύπησε στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος για δύο λεπτά, καθώς γύρισε η γλώσσα του, όμως τελικά σηκώθηκε και όλοι ηρέμησαν. Πάντως για κάθε ενδεχόμενο, ο 30χρονος γκαρντ διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη το βράδυ, ανέφερε: «Ο Σταύρος Σχίζας υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Υποβλήθηκε ήδη σε αξονική τομογραφία και θα παραμείνει στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Μαζί με τον Σταύρο είναι από την πρώτη στιγμή ο γιατρός του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδης και δίπλα του όλη η ομάδα μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά!».

Το πρωί της Πέμπτης (16/1) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάρτησε φωτογραφία μέσα από το Διαβαλκανικό όπου νοσηλεύεται ο παίκτης του ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα… ανάρρωσης

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.»

Διαβάστε επίσης