ΠΑΟΚ: Μετακομίζει στο Καυτανζόγλειο, να φύγει ο Αυγενάκης (αφού πρώτα μας φτιάξει γήπεδο)

Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει στο Καυτανζόγλειο. Ο κύβος ερρίφθη. Alea jacta est, στα λατινικά. Και καλά κάνει και μετακομίζει, γιατί η νέα Τούμπα θα γίνει. Γι αυτό φεύγει. Άλλο θέλω να σου πω πρώτα. Στο νέο νομοσχέδιο του Αυγενάκη αναφέρονται και τα εξής:

«Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)».

Να στο κάνω πενηνταράκια. Ο Ιβάν Σαββίδης θα σουλουπώσει το Καυτανζόγλειο και όσα λεφτά θα ρίξει, θα προσμετρηθούν στο μίσθωμα.

Και διαβάζεις στο Σαββιδοτεχνείο την είδηση και ψάχνεις να βρεις ποιος είναι αυτός που φέρνει το νομοσχέδιο για ψήφιση. Όνομα έχει; Επίθετο έχει; Τίποτα από τα δυο. Μόνο του το νομοσχέδιο πάει στη Βουλή. Με ταξί. Ασυνόδευτο.

Μη γράψουνε δηλαδή, το όνομα Αυγενάκης ότι είναι για καλό του ΠΑΟΚ.Ο Αυγενάκης είναι μόνο να τον βρίζουνε για την ΕΕΑ. Μέχρι εκεί. Κι αν μας φτιάξει το γήπεδο, θα το φτιάξει η κυβέρνηση κι όχι ο Αυγενάκης.

Έτσι είναι. Δεν γίνεται να σιχτιρίζουμε τον Αυγενάκη και μετά, να του λέμε κι ευχαριστώ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν ο Πάνος ο Καμένος έβγαζε φωτογραφίες με τον Μάκαρο τον Γκαγκάτση, ότι και καλά τα είχε φτιάξει όλα τα χαρτιά για τη νέα Τούμπα, κανένα πρόβλημα. Τότε, ο Αλέξης ήταν φίλος του Ιβάν.

Μέχρι και στον ανασχηματισμό, τα έβαλε με το Μητσοτάκη ο Ιβάν κι έγραφε στο Σαββιδοτεχνείο, ότι είναι έγκλημα που έμεινε στη θέση του ο Αυγενάκης. Και δώστου μπινελίκι και ειρωνεία.

Άμα είναι μάγκες, Ιβάν και σία, να πούνε ότι εμείς δεν γουστάρουμε να μας φτιάξει γήπεδο ο Μητσοτάκης και ο Αυγενάκης. Θα περιμένουμε να ξανάρθει ο Τσίπρας να το φτιάξει.

Η «Α» και η iapopsi.gr το είχαν γράψει, βέβαια, ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει γήπεδο. Γιατί έτσι είχε αποφασίσει η κυβέρνηση. Είναι και το Σκοπιανό στη μέση, δεν θα τον αφήσει έτσι τον ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα