ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα δεν θέλει να αρχίσει ξανά η Super League…

Αφού εξήρε το ελληνικό κράτος για την ανταπόκρισή του στην πανδημία του κορωνοϊού, ο Άμπελ Φερέιρα και μίλησε (στην A Βola) για την απόσταση που τον χωρίζει πλέον με την οικογένειά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ζήτησε να σταματήσει η UEFA όλες τις διοργανώσεις…

«Αρχικά, πρέπει να εξάρω την ετοιμότητα των ελληνικών αρχών που έχουν αφήσει μόνο τα φαρμακεία και τα σουπερμάρκετ ανοιχτά. Από χθες τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να έχουν επίσημη εξουσιοδότηση και να δικαιολογούμε τον λόγο για τον οποίον βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία που είναι μεγαλύτερες χώρες; Είναι ντροπή! Η Ελλάδα σε αυτό το σημείο έχει παραδειγματική συμπεριφορά», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπνητής του ΠΑΟΚ .

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία, τα τηλέφωνα που μου επιτρέπουν να είμαστε σε επαφή με αυτούς, τους φίλους και τους παίκτες. Έχω δημιουργήσει μια καινούρια καθημερινή ρουτίνα. Έχω ένα πρόγραμμα προπόνησης, μετά διαβάζω, μετά ετοιμάζω το φαγητό μου. Το απόγευμα θα δω κάποια ταινία, αλλά κυρίως ντοκιμαντέρ», σχολίασε ο Φερέιρα.

Ο 41χρονος τεχνικός, απευθυνόμενος προς τους παράγοντες της UEFA, τους κάλεσε να βρουν το κουράγιο να ακυρώσουν όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα να ακυρωθούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα: «Πώς είναι δυνατόν, αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν σε 15 μέρες, να είμαστε μετά ανταγωνιστικοί; Θα υπάρχουν 10 ματς σε έναν μήνα; Αν γίνει αυτό, θα θέσω σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. Αυτοί που αποφασίζουν, θα πρέπει να ακούσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όλοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει τους αγώνες σε Champions League και Europa League, όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί συνολικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα