ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα εξέθεσε τη διοίκηση

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα που καθιστά τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της Τούμπας, ο Αμπέλ Φερέιρα, μεταξύ άλλων, “καυτηρίασε” την μεταγραφική πολιτική της διοίκησης.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός, όταν ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας, είπε, πως δεν ικανοποιήθηκαν τα μεταγραφικά του αιτήματα και τόνισε: “Όταν έφτασα εγώ στην ομάδα είπα ότι χρειαζόμαστε 3 παίκτες. Ένα αριστερό μπακ, ένα χαφ κι ένα φορ. Σωστά; Από αυτούς τους 3 ήρθε ένας. Αν θέλω να παίξω με δύο φορ, δεν μπορώ να το κάνω και είναι κάτι που μου αρέσει. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να βγάλω το μάξιμουμ από κάθε παίκτη. Αν είναι να κάνουμε μία μεταγραφή, απλά για να την κάνουμε είναι καλύτερο να μην την κάνουμε και να φέρουμε και παίκτη από την ακαδημία. Αν είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα αλλάξει την ομάδα, τότε ναι”.

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τον Στοχ, σχολίασε τον λανθασμένο σχεδιασμό της ομάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε:  “Έχουμε πολλούς παίκτες σε αυτή τη θέση και λιγότερους σε άλλη θέση που ενδεχομένως χρειαζόμαστε. Όταν ήρθα η ομάδα ήταν ήδη έτοιμη και δεν μπορούσαν να γίνουν πολλές προσθήκες”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα