ΠΑΟΚ: Ο νέος τεχνικός διευθυντής σκόρπαγε χρήματα στην Βόλφσμπουργκ

O δημοσιογράφος Κέβιν Σβανκ ανέλυσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τον τρόπο δουλειάς του νέου τεχνικου΄ διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ρεπόρτερ της Βόλφσμπουργκ που εργάζεται στη «Bild»:

-Κέβιν πες μας μερικά πράγματα για τον Ρέμπε.

«Είναι ένας χαλαρός τύπος που μπορείς να δουλέψεις μαζί του πολύ καλά. Κατά κάποιον περίεργο τρόπο το μεγαλύτερο πρόβλημά του στη Βόλφσμπουργκ ήταν ότι δεν μπορούσε να παρουσιάσει τον εαυτό του στο κοινό. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει κυρίως στο παρασκήνιο, όχι τόσο στο προσκήνιο. Στη Βόλφσμπουργκ σκόρπισε χρήματα για να πληρώσει παίκτες παραπάνω από την αξία τους. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος που οι ανώτεροί του απηύδυσαν, επειδή ξόδευε πολλά χρήματα σε κακούς παίκτες. Συμπληρωματικά το ποσοστό λάθος αγορών παικτών ήταν μεγάλο.

-Έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών στην Γερμανία; Πώς τα πάει με τις μεταγραφές;

«Έχει μεγάλο εύρος γνωριμιών, ένας πολύ καλός του φίλος είναι ο Ντέιβιντ Βάγνκερ της Σάλκε, αλλά αυτός δύσκολα θα φύγει από την ομάδα του εθελοντικά. Οι μεταγραφές γενικότερα θα είναι πρόβλημα στην εποχή του κορονοϊού».

-Βρίσκεται κοντά στην ομάδα;

«Θέλει να είναι κοντά στην ομάδα, αλλά επειδή δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν ήταν εύκολο να τον πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες. Γενικά είναι μια καλή βοήθεια για τους προπονητές, δεν είναι όμως ένας πρώτης γραμμής τεχνικός διευθυντής».

-Πιστεύεις πως μπορεί να δουλέψει σε περιβάλλον όπως του ΠΑΟΚ αν λάβουμε υπόψιν πως ο Σαββίδης είναι αυτός που θα αποφασίζει στο τέλος;

«Ναι σίγουρα μπορεί να δουλέψει για μεγάλα αφεντικά. Πριν τη Βόλφσμπουργκ εργαζόταν για μια θυγατρική της Wolkswagen που έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης