«ΠΑΟΚ, παίξε την μπάλα της ζωής σου, γιατί θα σε… εμείς οι οπαδοί σου» (Ιβάν, το άκουσες το σύνθημα;)

Καλώς τα παιδιά, που έλεγε ο μακαρίτης ο Αλέφαντος. Δεν πρόλαβε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα κι άρχισαν τα ωραία: «ΠΑΟΚ, παίξε την μπάλα της ζωής σου, γιατί θα σε γαμ… εμείς οι οπαδοί σου».

Έτσι είναι, Ιβάν Σαββίδη, πολυχρονεμένε. Ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Και βγαίνουνε οι Σαββιδοτέχνες και τα γράφουνε; Ότι είναι απαράδεκτο αυτό, σου λέει. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Και ρωτάω τώρα εγώ: Ο Σαββίδης την στηρίζει την ομάδα για να την στηρίξει η Θύρα 4;

Έτσι είναι. Κάποτε θα γινότανε κι αυτό. Το’ γραψαν καθαρά η «Α» και η iapopsi.gr ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα καταντήσει σαν τους μακαρίτες τον Χάρη Σαββίδη και τον Θωμά Βουλινό. Και πριν λαλήσει ο κόκορας, δικαιωθήκαμε.

Άντε, τώρα, τράβα να βρεις άκρη με δαύτους. Σαν παιδιά του τους είχε ο Ιβάν. ό,τι θέλανε τα παιδιά. Για να έχει λόγο όταν τα έριχνε στον Μητσοτάκη και τον Μαρινάκη με τα πανό στην Τούμπα. Τώρα, ο Ιβάν έκατσε απάνω στο παγωτό.

Είναι, όμκως και το άλλο. Πώς να παίξουνε την μπάλα της ζωής τους τα παλικάρια; Μπορούν; Αφού δεν μπορούν. Κλάταραν και σέρνονται. Και άπαξ δεν είχαν τον παικταρά τον Ζίφκοβιτς, κλάφτα Χαράλαμπε.

Το’ πε κι ο Κόλκας, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να επανεξετάσει την σχέση του με την Θύρα 4. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τώρα. Και πρώτα απ όλα, το Σαββιδοτεχνείο θα επανασχεδιάσει την σχέση του με την Θύρα 4;

Τρελή γιούχα έπεσε στην Τούμπα. Χαμός. Ακουγότανε μέσα από την τηλεόραση. Πανζουρλισμός. Και τι θα κάνει τώρα ο Ιβάν; Θα τους κόψει το γήπεδο; Να μας πει την ώρα να ην κρατήσουμε μη μας φύγει.

Έτσι είναι, Ιβάν Σαββίδη. Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς. Σοφή κουβέντα λέει ο λαός. Καλά ξεμπερδέματα στο ντέρμπι με την Λαμία την Κυριακή. Και καλό κουράγιο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα