ΠΑΟΚ: Στέλνει μηνύματα για…ενότητα ο Φερέιρα

Η πιθανή αποχώρηση πρωτοκλασσάτων παικτών από τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο αποδυνάμωσης του ρόστερ φαίνεται ότι οδήγησαν τον Αμπέλ Φερέιρα να στείλει μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας.

 «Ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι η επιστροφή στους τίτλους και για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να μείνουν ενωμένοι…« έγραψε μεταξύ ΄άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Η ανάρτησή του:

“Είμαι εδώ για να κερδίζω! Η δουλειά για την σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία. Σε όλη την σεζόν θα πρέπει οι προσπάθειες μας να περιλαμβάνουν πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο. Αυτή είναι η θέληση που έχουμε.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μαζί με πάθος και την δύναμη που χαρακτηρίζει την ομάδα και αυτή την πόλη, με στόχο την νίκη”!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα