ΠΑΟΚ : Στημένοι όλοι!!! ΕΕΑ, Πειθαρχική και Εφέσεων ΕΠΟ… Μπορεί και το CAS… Bullying στους δικαστές, «Κούγκι» τη Δικαιοσύνη

Εδώ μιλάμε για φοβερά πράγματα. Ο Σαββίδης δεν πρόκειται ν’ αφήσει τίποτα όρθιο, και κράτα την ώρα που σ’ το λέω. Συντρίμμια θέλει να την κάνει όλη την Ελλάδα. Τώρα την πέφτει στη Δικαιοσύνη. Χτες την έπεσε στον Μητσοτάκη, ή διώχνεις τον Αυγενάκη, δεν φτιάχνω γήπεδο, όπως έγραψε η «Α» στο προηγούμενο φύλλο της. Τσαμπουκά, στα ίσια. Τώρα, σου λέει,  υπάρχει δικαστής που να μπορεί να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό; Άρα, δηλαδή, θα τον αθωώσουνε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Bullying κανονικό. Κούγκι θέλει να την κάνει ο Ιβάν. Θα τραβήξει την μπιστόλα, αλλά δεν θα είναι μέσα αυτός σαν τον καλόγερο Σαμουήλ. Απ’ έξω θα είναι. Μια στιγμή, το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει. Σ’ το είπα. Ο Ιβάν είναι σοβαρός παίκτης, δεν είναι της πλάκας. Στάχτη θα τα κάνει όλα.

Πρόσεξε. Γι’ αυτή την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού, ένα έχω να σου πω. Άπαξ κι ο Ολυμπιακός βρεθεί ένοχος, να φτάσει στην ερασιτεχνική κατηγορία, όχι μόνο στη Super League2. Να διαλυθεί. Να του πάρουνε τη σφραγίδα. Τέλος. Να κριθεί, όμως. Όχι αέρα – πατέρα. Άλλο είναι αυτό κι άλλο να δικάζει ο Σαββίδης με το Σαββιδοτεχνείο, ότι είναι ένοχος ο Ολυμπιακός. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Μία εισήγηση της Σπανού, την κάνανε απόφαση. Διαβάζει ο ΠΑΟΚτσής και σου λέει ότι άπαξ και τον αθωώσουνε τον Ολυμπιακό, θα φταίει η Δικαιοσύνη, που την έγραψε την Παναγιώτα.

Έτσι είναι. Τέτοιος τραμπουκισμός προς τη Δικαιοσύνη δεν έχει ματαγίνει. Θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ, σου λέει ο Ιβάν Σαββίδης, γιατί αλλιώς έχω πίσω μου έναν ολόκληρο λαό. Μόνο τα χουλιγκάνια έχει, αλλά σημασία έχει πώς το σερβίρει ο Ιβάν. Για να ξεχαστεί η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Απλά πράγματα είναι αυτά. Και ρωτάω τώρα εγώ. Το Σαββιδοτεχνείο έλεγε τα ίδια πράγματα, ότι ποιος δικαστής θα τολμήσει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, που τον πιάσανε τον Ιβάν με την κότα στο χέρι, δίπλα στο κοτέτσι; Όχι βέβαια.

Πάμε παρακάτω. Απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν πρόκειται να βγάλει, πριν από τα ποινικά δικαστήρια. Σ’ το ξανάγραψα: Σκέφτεσαι να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό η Δεοντολογίας και να αθωωθεί στα ποινικά δικαστήρια, σε μια δίκη που όπου να ’ναι τελειώνει; Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει τον ουρανό με τους γαλαξίες γι’ αποζημίωση. Και μην ακούτε παπαριές ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν επηρεάζεται από τις τυχόν ποινικές αποφάσεις επί του ιδίου θέματος… Εδώ μιλάμε ότι δικάζεται η ίδια υπόθεση και στο ένα δικαστήριο και στο άλλο. Για την ίδια απόφαση δύο διαφορετικές αποφάσεις; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Είναι ανεξάρτητο, σου λέει, το ένα όργανο από το άλλο. Είναι. Μόνο που οι Σαββιδοτέχνες ξέχασαν σκόπιμα να σου πούνε ότι μιλάμε για τακτικούς δικαστές και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Κι αυτοί δεν μπορούν να καταδικάσουνε με απλές ενδείξεις και πιθανολογήσεις. Θέλουν ντοκουμέντα. Αποδείξεις. Τα παράπονα στον Κοντονή, σου λέω εγώ. Και στην εξυγίανση. Αυτοί έπεισαν τον Κοντονή να βάλει τακτικούς δικαστές κι όχι συνταξιούχους «ραμολί»  και «δικηγοράκια», όπως τους αποκαλούσαν. Ας πάνε στον Σταύρο – Χαραλάμπη να βρούνε το δίκιο τους.

Πάμε παρακάτω. Η Σπανού πήρε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και με βάση αυτό αποφάσισε. Μάλιστα. Εδώ μιλάμε, ο Φύσσας χόρευε τσιφτετέλια στο Εφετείο. Δεν το είδε το ματς γιατί έπαιζε με τα πιτσιρίκια του, ο Κατσουράνης του είπε, αυτός το είπε σε άλλους, ο Σα Πίντο το είπε στον Σάντος και άλλες τέτοιες παπαριές. Ο οποίος Σα Πίντο, αφού παραιτήθηκε το 2015, επανήλθε στον Ατρόμητο το 2017. Αφού τον στήσανε με τον Ολυμπιακό, πώς ξαναγύρισε δύο χρόνια μετά, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Αυτά τα συμπεριέλαβε στο σκεπτικό της η Παναγιώτα; Ο πρόεδρος των Εφετών, Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, που είναι προϊστάμενος και της Παναγιώτας, είχε μειοψηφήσει για τον Μαρινάκη στο βούλευμα των Εφετών και είπε ότι είναι αθώος. Μη σε μπλέκω τώρα με νομικά θέματα. Με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όλοι έχουν γίνει νομικοί. Του πανεπιστημίου είναι όλοι. Κι ακούνε, βέβαια, ό,τι τους βολεύει. Έτσι πάει η δουλειά. Να μην ξεφύγω, όμως. Για τον Ιβάν σού έλεγα και το bullying στους δικαστές.

Αφού στο Σαββιδοτεχνείο είναι υπέρ της Δικαιοσύνης, να μας πούνε τι έγινε κι αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη του Σαββίδη για την μπούκα στην Τούμπα με την πιστόλα. Ποια Δικαιοσύνη, πλάκα κάνουμε τώρα; Σιγά μην ενδιαφέρεται το Σαββιδοτεχνείο για τη Δικαιοσύνη. Πλημμύρισαν τον κόσμο, ότι ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε. Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Β΄ Εθνική, σου λέει η «Φόρτσα», με διευθυντή τον Κόλκα. Παραμύθι φούρναρης, δηλαδή.

Και ξαναρωτάω τώρα εγώ: Πες ότι η Ιωαννίδου, πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, αθωώνει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα. Τι θα γράφουνε μετά οι Σαββιδοτέχνες με εντολή τού Ιβάν; Μεγάλο σκάνδαλο, αγνόησαν την εισήγηση της Παναγιώτας κι άλλες τέτοιες παπαριές. Αφού έχουνε πείσει το προβατοτροφείο ότι ο Ολυμπιακός είναι ήδη υποβιβασμένος και θα παίζει με τα Τρίκαλα και τον Καραϊσκάκη Άρτας την επόμενη σεζόν, θα του ρίξουνε κι άλλη σανοτροφή. Ότι έγινε σκάνδαλο. Κι αυτό είναι ή δεν είναι bullying στη Δικαιοσύνη; Καραμπινάτο, σου λέω εγώ. Ή υποβιβάζετε τον Ολυμπιακό, ή είσαστε πιασμάν. Αυτό λέει ο Σαββίδης.

Και δεν σταμάτησε εδώ ο «Μπερλουσκόνι» της Βόρειας Ελλάδας, που τον βάφτισε η «Α». Πάρτε ένα κομμάτι που έγραψε το sdna: «Στον Ολυμπιακό ανησυχούν αλλά δεν το δείχνουν. Κρατάνε χαμηλούς τόνους στο θέμα της εισήγησης για υποβιβασμό γιατί έχουν μια περίεργη σιγουριά πως ό,τι και να γίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, θα δικαιωθούν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ». Γιατί την έχουν; Προφανώς επειδή εκεί έχτισαν παράδοση το τελευταίο διάστημα και δικαιώνονται σε όλα. «Πρωταθλητής στις δικαιώσεις», όπως τιτλοφορείται σήμερα και μια αθλητική εφημερίδα. Συν ότι υποστηρίζουν ως συνήθως ότι είναι πάντα αθώοι και τους εμπλέκουν οι κακοί «εξυγιαντές»…

Κατάλαβες τώρα; Σιγά μην του ξέφευγε η Εφέσεων. Την μπουλάρουνε κι αυτή κανονικά. Έχτισε παράδοση, σου λέει ο Ολυμπιακός, για να παίρνει θετικές αποφάσεις. Μάλιστα. Αν παρέμενε, βέβαια, ο Διονυσάτος πρόεδρος στην Εφέσεων με τον γιο του να δουλεύει στο ΟΡΕΝ του Σαββίδη, δεν θα είχανε πρόβλημα. Έτσι πάει. Ούτε, βέβαια, αν ήταν πρόεδρος ο γίγας Σκουτέρης, που τις πρωινές ώρες που έβγαινε ο Βασιλάκης ο Τερλέγκας στο δεύτερο ημίχρονο στα σκυλάδικα, έβγαζε την απόφαση για να παίξει με κόσμο ο ΠΑΟΚ.

Πάμε παρακάτω. Ο Σαββίδης πάει στον Άρειο Πάγο για το μέλος της Εφέσεων, δικαστή Βρυώνη. Γιατί, λέει, ψήφισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παραστεί αντίδικος στο CAS. Ενώ με την Ιεράπτετρα και τον Ιάλυσο δεν έκανε το ίδιο. Μάλιστα. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε είναι αυτά. Και ρωτάω τώρα εγώ: Αφού ο Ιβάν λέει ότι στο CAS που θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θ’ αθωωθεί ο ΠΑΟΚ για την πολυϊδιοκτησία, τι τον νοιάζει, ρε, αν παραστεί κι ο Ολυμπιακός; Ίσα-ίσα, έπρεπε να το επιδιώξει να είναι κι ο Ολυμπιακός. Πλάκα κάνουμε τώρα; Έλα, κυρία Σουλούκου και Χατζησαβόγλου πώς σε λένε, να σας ξεσκίσουμε στο CAS, έπρεπε να πει ο Μπαλτάκος.

Έτσι είναι. Να ξεφτίλιζε ο Μπαλτάκος με τους Ελβετούς δικηγόρους όλο το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Να μην μπορούσανε να γυρίσουνε πίσω να δούνε τον Μαρινάκη. Ν’ απολύονταν απάνω στο αεροπλάνο. Αφού το δίκιο είναι με τον ΠΑΟΚ. Όμως, αφού ξέρουνε ότι στο CAS μπορεί να πάνε για μαλλί και μπορεί να βγούνε κουρεμένοι, κάτσε σου λένε να κάνουμε καμιά φασαρία για τον Βρυώνη. Αέρα-πατέρα, δηλαδή.

Ο Ιβάν προσφεύγει στη «στημένη» ΕΕΑ!

Όπως θα δεις παραδίπλα, ο Σαββίδης είναι έτοιμος να την κάνει Κούγκι τη Δικαιοσύνη, για να ξεχαστεί το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Μανούλα είναι σ’ αυτά ο Ιβάν. Να ξεχαστούν, βέβαια, και οι καταγγελίες που ήθελε να κάνει στην ΕΕΑ ότι κι ο Ολυμπιακός έχει πολυϊδιοκτησία. Να την κάνει την καταγγελία, σου λέω εγώ. Να πάει στη Μαρούπα και να πει ότι η τάδε ομάδα ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Μαρινάκη. Μάλιστα. Τώρα που τον πιάσανε με γεμάτη την καρδάρα γάλα στο καρότσι, τώρα το θυμήθηκε; Είναι και το άλλο, το πιο σοβαρό. Καλά, δεν είναι όλοι στημένοι από τον Μαρινάκη; Έτσι δεν έλεγε ο Ιβάν, όταν βγήκε η απόφαση για τον ΠΑΟΚ, ότι είναι στημένοι όλοι από τον Αυγενάκη και τον Μαρινάκη; Και που θα καταγγείλει, δηλαδή, σε μια στημένη σύνθεση; Ξέρει τι κάνει ο Ιβάν, δεν είναι χτεσινός. Θα πάει στην ΕΕΑ κι αν την πετάξουνε στα σκουπίδια την καταγγελία, πάλι στημένη θα τη βγάλει.

Τι έγινε το γκάλοπ, οέο;

Για να σ’ το δέσω με το προηγούμενο στη διπλανή στήλη για τον Ιβάν τον τρομερό. Αφού θέλει να τα τινάξει όλα στον αέρα με τη Δικαιοσύνη, θέλει μαζί του και τον λαό του ΠΑΟΚ, βέβαια. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς τον λαό. Βάζει το sdna να κάνει γκάλοπ. Ειδικότητα του sdna είναι τα γκάλοπ. Απευθύνεται προς τον λαό, να πει τη γνώμη του. Αυτό θα πει δημοκρατία. Να μιλάει κι ο λαός. Και ρωτάει: «Πόσο πιθανό θεωρείτε να δούμε τον Ολυμπιακό στη Β΄ Εθνική;» Αυτό ρωτούσαν. Και θ’ απαντούσανε τα αρρωστάκια που διαβάζουνε το Σαββιδοτεχνείο; «Δεν ξέρω. Δεν τα βγάλανε τα αποτελέσματα. Μπορεί να τα επεξεργάζονται, ακόμα». Όπως στη Σοβιετία που κάνανε εκλογές. Ίδιο πράγμα. Όχι ότι τα μαγειρεύουνε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Από κάτω, βέβαια, τα εξαφάνισαν τα σχόλια. Κι ο ελληνικός λαός περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα. Κατά τα άλλα, κάνουνε δημοσιογραφία, σου λέει ο Κόλκας. Και τα χώνουν στο Μαρινακέικο, γιατί δεν είχε την είδηση με τη Σπανού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα