ΠΑΟΚ: Στοχοποίησαν τον… Εσίτι, στα κάγκελα ο λαός για την «προστασία» στον Λουτσέσκου

Ξέρεις, μάστορα, ποια είναι η αλητεία, για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό; Ότι στοχοποιήθηκε ο Εσίτι για τα δυο λάθη που έκανε. Μάλιστα. Αυτό λέει και γράφει σύσσωμο το Σαββδοτεχνείο. Ωραία. Και ποιος τον έβαλε εκεί να παίρνει την πρώτη μπαλιά; Από μόνος του έπαιξε εξάρι; Ο στρατηγός Λουτσέσκου τον έβαλε.

Είπαμε, όμως. Τώρα που ο Ιβάν Σαββίδης είναι εξαφανισμένος, ο Λουτσέσκου κάνει και τον πρόεδρο και είναι πάνω απ’ όλα στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και δεν τον ακουμπάει κανένας.

Δεν είδε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο στρατηγός Λουτσέσκου, ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε μονόπατα από δεξιά, γιατί ο Μπίσεσβαρ δεν γύριζε να μαρκάρει; Και τι έκανε; Αντί να βάλει τον Εσίτι εκεί, για να κόβει και τον Σβαμπ να παίρνει την πρώτη μπάλα, έκανε το αντίθετο.

Και φταίει ο Εσίτι γι’ αυτό; Δεν τον ακούσαμε ποτέ να λέει «συγγνώμη, έκανα λάθος». Ποτέ. Τα κάνει όλα σωστά και βαράει παλαμάκια το Σαββιδτεχνείο.

Ο φουκαράς ο Εσίτι θα την πληρώσει. Δεν ξαναβλέπει ενδεκάδα. Έπεσαν όλοι επάνω του να τον φάνε. Τον Ιανουάριο θα ψάχνει πάλι ομάδα για να φύγει. Και για να δεις τι γράφανε τότε όλοι αυτοί οι κόλακες, όταν είχε έρθει.

Ότι ήρθε το βουνό, ότι δεν θα περνάει τίποτα, μεγάλη μεταγραφή και άλλα τέτοια. Σανό από την Αφρική. Εισαγωγής. Ευτυχώς ο λαός του ΠΑΟΚ είναι και ξύπνιος και ξυπνητός. Και τα χώνει στον «Λούτσε» και το Σαββιδοτεχνείο, που καλύπτει τον Ρουμάνο, τον βασικό υπεύθυνο της ήττας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα