Παπαδόπουλος: «Φέτος κάπου με την Κ19, του χρόνου Super League 1»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος, δημοσιοποίησε ορισμένες παραμέτρους της συμφωνίας για την αγορά του ΑΦΜ από τον ΝΠΣ Βόλο. Οι δηλώσεις του δείχνουν μια διαφοροποίηση από την προηγούμενη τοποθέτησή του.

Ενδεικτικά, νωρίτερα είχε αναφερθεί σε σχεδόν ολοκληρωμένη συμφωνία, ενώ στις δηλώσεις που ακολούθησαν κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με τον δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο. Μίλησε για συμφωνία «κόντρα σε μεθοδεύσεις ορισμένων κύκλων της οικογένειας του Ηρακλή». Πλέον, επισημαίνει ότι «δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς την συγκατάθεση του ΓΣ Ηρακλή».

Επανέλαβε πως η συμφωνία θα ισχύσει από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και τη χαρακτήρισε ως την πιο προσιτή για να αγωνιστεί ο «γηραιός» στη Super League 1. Ακόμα, ο ομογενής επιχειρηματίας πρόσθεσε -μεταξύ άλλων- ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής «θα παίξει κάπου, με την Κ19».

Συγκεκριμένα, στο ρ/σ «Arena FM», είπε: «Είναι κάτι που δουλεύω εδώ και δυο μήνες. Είναι ο μόνος τρόπος ο Ηρακλής να παίξει εκεί που αξίζει, άλλωστε και νομίζω πως αυτή η επιλογή είναι σαν να μας έπεσε από τον Θεό. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ηρακλή να ανέβει στη Super League 1 διαφορετικά.

Έχουμε προφορική συμφωνία με τον δήμαρχο Βόλου, τον Αχιλλέα Μπέο, για να πάρω το ΑΦΜ της ομάδας την μεθεπόμενη σεζόν (2020-2021). Τα χρήματα αξίζουν για να δαπανηθούν. Δεν είναι τεράστιο το ποσό και νομίζω πως δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να πάρουμε το ΑΦΜ του Βόλου. Μας λύνει πολλά προβλήματα η συγκεκριμένη επιλογή. Δεν μπορώ να κρατάω όμηρο την ομάδα όμως. Φέτος θα παίξει κάπου, με την Κ19.

Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι ο κόσμος του Ηρακλή θέλει να βοηθήσει, αλλά με μεγάλη μου λύπη βλέπω πως φεύγει ο κόσμος πάλι τις τελευταίες ημέρες. Απέδειξα μόνος τη δύναμή μου, τους τελευταίους μήνες, βάζοντας ένα κάρο χρήματα, αν και ήξερα πως ήταν τενεκές με τρύπιο πάτο η ομάδα, έριχνα τα λεφτά γιατί δεν μπορούσα να πω στον κόσμο πως δεν υπήρχε σωτηρία. Ξέραμε όλοι ότι δεν υπήρχε σωτηρία.

Ο δήμαρχος Βόλου μου ζήτησε να επισημοποιήσουμε ότι έχουμε να κάνουμε μέσα στις επόμενες μέρες, όμως δεν μπορεί να γίνεται αυτό χωρίς να έχω τη στήριξη του κόσμου και τη στήριξη του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Είναι αυτοκαταστροφή αυτό, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς την συγκατάθεση του ΓΣ Ηρακλή.

Θα μπορούσα να πω κάλλιστα, να πάνε στον διάολο όλα, αλλά δεν μου αρέσει να παραδίνομαι. Δεν είναι δύσκολο να δώσεις 2.000.000 ευρώ για να πάρεις μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής θέλει μια καθαρή ομάδα, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε μέρα. Θα έχει έσοδα από μόνη της η ομάδα.

Έχω τις προτεραιότητές μου αλλά δεν μπορώ ν’ ακούω ότι χρωστάω παντού. Όσον αφορά την επόμενη χρονιά, θα βοηθήσω την ομάδα και του χρόνου και θα αποπληρώσω τα χρέη που πήρα στις πλάτες μου όταν μπήκα στον Ηρακλή».

Παπαδόπουλος: «Η εξαγορά ΑΦΜ του Βόλου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί»

Διαβάστε επίσης