Παπαδόπουλος για Δούκα: «Όσοι επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, αποτύχανε»

«Δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο. Ο καθένας να μετρήσει τις ευθύνες του πριν γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων»

Στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αυξήσει τα ποσοστά του αλλά και στον Χάρη Δούκα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι» είπε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, «δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο»

Με αφορμή την κριτική που ασκείται για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν, έχουν πάρει μαθήματα από τη δική μας περίοδο πώς αντιμετωπίσαμε την κρίση χωρίς να υπάρξει διάσπαση. Μετά από κάθε κρίση το ΠΑΣΟΚ κάλπαζε» υπενθύμισε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος, τέλος, στον Χάρη Δούκα σημείωσε ότι «ιστορικά είναι αδιαμφισβήτητο πως όσοι επιχείρησαν να γίνουν προωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης ή αρχηγοί κοομμάτων όλοι αποτύχανε»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα