Παπαδόπουλος: «Η εξαγορά ΑΦΜ του Βόλου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί»

Ως σχεδόν ολοκληρωμένη ανακοίνωσε την εξαγορά του ΑΦΜ από το ΝΠΣ Βόλο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος. Προσθέτοντας, σε επίσημη τοποθέτησή του, ότι η συμφωνία θα ισχύσει από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναπάντητα, πάντως, παραμένουν βασικά ερωτηματικά, για τις παραμέτρους του deal αλλά και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο «γηραιός». Νέα σφοδρή επίθεση του ομογενή επιχειρηματία στον ΓΣ Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, η σχετική τοποθέτηση, αναφέρει: «Με πλήρη συναίσθηση υπευθυνότητας και σεβασμού προς την ιστορία και τον κόσμο του Ηρακλή θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι η επικείμενη συμφωνία για εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε ισχύ από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγώ δύναμαι και επιθυμώ να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής οικονομικά και ηθικά.

Κόντρα στις ανακοινώσεις και μεθοδεύσεις ορισμένων κύκλων της οικογένειας του Ηρακλή που με καθαιρούν παράνομα και καταχρηστικά από το αξίωμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της υπάρχουσας ΠΑΕ συνεχίζω και υπάρχω και λειτουργώ για το καλό και το μέλλον της ομάδας μας.

Στην δύσκολη αυτή η καμπή είναι απαραίτητη η σύμπνοια και συμπαράσταση όλων μας αλλά δυστυχώς τη στιγμή αυτή δέχομαι πόλεμο από την ηγεσία του ερασιτέχνη Ηρακλή για μη πληρωμή πολλών χρεών που συνοψίζονται σε ένα, αυτό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το οποίο εδώ και τρεις βδομάδες που υπήρξε η παράνομη έξωση μας από τα γραφεία της Μικρας δεν καταφέρανε να κάνουμε ούτε έναν διακανονισμό ώστε να αποπληρωθεί.

Καλώ τον ερασιτέχνη να δημοσιοποιήσει όλα τα χρέη που έχει επωμιστεί από την δική μου χρήση στην ΠΑΕ.

Όσο για τα υπόλοιπα χρέη που αφορούν λειτουργικά έξοδα της εταιρείας τα έχω επωμιστεί εγώ προσωπικά ο ίδιος και θα αποπληρωθούν με τον δικό μου τρόπο όπως γινόταν αυτό με προσωπικές μου θυσίες καθόλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Πλήρη λογιστική κατάσταση εσόδων και εξόδων της χρονιάς θα δημοσιοποιηθεί εντός δύο εβδομάδων.

Στην επόμενη προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση τακτική η έκτακτη θα παρίσταμαι προσωπικώς όπου και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα από τους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή και τους φίλους της ομάδας μας.

Για μια ακόμα φορά ζητάω την συμπαράσταση όλων στο δύσκολο έργο που συνεχίζω και έχω ώστε να δούμε την ομάδα μας την επόμενη χρονιά στα σαλόνια της super league 1.

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος, Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Παπαδόπουλος: «Φέτος κάπου με την Κ19, του χρόνου Super League 1»

Διαβάστε επίσης