Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι μάγκες»

«Οι παίκτες του ΟΦΗ είναι μάγκες». Με τη φράση αυτή -μετά και το διπλό στην Πάτρα– ο προπονητής των «μελανόλευκων», Νίκος Παπαδόπουλος, εκθείασε τη συμπεριφορά και τα επιτεύγματα των ποδοσφαιριστών του. Ακόμα, ο 47χρονος τεχνικός χαρακτήρισε την πορεία της ομάδας από το Ηράκλειο, μετά τον Ιανουάριο, ένα «μικρό θαύμα».

Συγκεκριμένα ο Ν. Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Οι παίκτες που έχει ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι μάγκες. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Έχουν στηρίξει την ομάδα και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Αυτό που έχει γίνει με την ομάδα μας, από τον Ιανουάριο και μετά, είναι ένα μικρό θαύμα. Εδώ είμαστε όμως, για να συνεχίσουμε να βάλουμε και άλλες όμορφες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας.

Έχουμε πάρει μια πολύ μεγάλη διαφορά και αυτό ήταν και το ζητούμενο. Πρέπει να πω όμως, ότι ανεξάρτητα από το λένε όλοι, για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα, μέχρι και μαθηματικά να είμαστε στη Super League. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να πάρουμε πόντους, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σαν ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική που έχουμε, να χαλαρώνουμε».

Για το επικείμενο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη: «Θεωρώ ότι έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, με ένα αντίπαλο, πολύ καλό. Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο, θα πανηγυρίζω για μια μέρα. Την επόμενη μέρα, θα σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Η αγάπη του κόσμου είναι δεδομένη. Καταλαβαίνω τη χαρά και την αγάπη τους».

Διαβάστε επίσης